Kom vanavond op tijd naar Euroborg en plan de reis zorgvuldig

26 februari 2022

FC Groningen mag vanavond (zaterdag 26 febrauri) bij de thuiswedstrijd tegen Willem II (aftrap 18.45 uur) weer volledig open voor supporters. Weer ouderwets samen naar FC Groningen. De Trots van het Noorden wijst haar supporters erop vroegtijdig van huis te gaan en de reis naar Euroborg goed te plannen.

vv-banner-vs Willem II

Alle seizoenkaarthouders kunnen op hun eigen plek plaatsnemen en ook is de club losse kaartverkoop gestart. Steun jij FC Groningen zaterdag vanuit Euroborg? Bestel dan nu tickets via bovenstaande banner of tickets.fcgroningen.nl

Groningen Bereikbaar Campagne Julianaplein – Sticker Digitaal

Zoals bekend is Operatie Julianaplein gestart en dat levert de komende maanden ernstige verkeershinder op. Tijdens de wedstrijd FC Groningen-Willem II is fase 3 van Operatie Julianaplein in volle gang. In deze periode zijn op het Julianaplein de richtingen van en naar Drachten afgesloten en kan verkeer uit Hoogezand niet via het Julianaplein naar Assen. Ook afrit 37 Groningen-Helpman (Hereweg) is dicht. Supporters kunnen Euroborg aanstaande zaterdag dan ook waar mogelijk het beste via fiets of Openbaar Vervoer bereiken.

Kom op tijd, pak de fiets en win!
De gezamenlijke oproep van FC Groningen en Groningen Bereikbaar is: kom op tijd, pak de fiets en parkeer 'm bij de Kolenmuur. Supporters ontvangen een leuk presentje en maken direct kans op twee VIP-kaarten voor een thuiswedstrijd van FC Groningen.
 
Om het fietsgebruik te stimuleren, heeft FC Groningen sinds kort deze extra fietsenstallingen bij de Kolenmuur geplaatst. Vlak bij deze stalling is het supportersplein gelegen waar op een ontspannen wijze naar de wedstrijd kan worden toegeleefd. Bij de Kolenmuur is plek voor zo'n 350 fietsen.
 
P&R of Openbaar Vervoer
Voor wie fietsen geen optie is, wordt geadviseerd met het Openbaar Vervoer te reizen of gebruik te maken van de P&R mogelijkheden. Er worden extra pendelbussen van Drenthe Tours ingezet vanaf P&R Haren en P&R Hoogkerk. Deze pendelbussen rijden vanaf 16.45 uur richting het stadion. Via het Openbaar Vervoer zijn er rechtstreekse treinverbindingen met Station Europapark - nabij Euroborg - vanuit de richtingen Winschoten-Scheemda-Hoogezand; Veendam-Hoogezand; Zwolle-Hoogeveen-Assen en het Hoofdstation Groningen.
 
Vanuit verschillende plaatsen en wijken in de stad rijden bussen naar Station Europapark of Euroborg P3. Vanuit het centrum van de stad rijdt Qbuzz 28. Vanaf het Hoofdstation Groningen rijdt meerdere keren per uur een trein naar Station Europapark. Supporters die met het Openbaar Vervoer naar Euroborg gaan dienen hun reis goed te plannen via https://www.qbuzz.nl/gd/
 
Groningen Bereikbaar
Is er echt geen andere mogelijkheid dan met de auto naar Euroborg te komen, houd dan rekening met de kans op forse vertraging. Ga op tijd van huis om de aftrap niet te missen. Kijk voor alle actuele reisinformatie op www.groningenbereikbaar.nl

Operatie Julianaplein – Afbeelding Liggend

Laatste nieuws