Kom zaterdag langs op Stoeltjesdag, stadion geopend van 10.00 tot 17.00 uur

24 juni 2021

FC Groningen organiseert komende zaterdag de jaarlijkse ‘Stoeltjesdag.’ Supporters die een seizoenkaart bij de Trots van het Noorden overwegen, zijn van harte welkom om zaterdag 26 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur te komen kijken binnen de poorten van de Groene Kathedraal. Supporters worden ontvangen met koffie of thee. Zowel collega’s van de afdeling ticketing als supporterscoördinator Matthias Mulder is aanwezig om allerlei vragen te beantwoorden en supporters de vrijgekomen plaatsen op de tribune te laten zien. 

Alle seinen lijken op groen te staan om vanaf de start van het jubileumseizoen 2021/2022 weer supporters te mogen ontvangen in het stadion. FC Groningen heeft haar achterban en de support vanaf de tribunes ongelooflijk gemist en kijkt uit naar het spelen in een vol stadion. Samen naar het voetballen, samen naar FC Groningen. Zoals het hoort, met vrienden of familie.
 
Supporters die nog geen seizoenkaart hebben en er wel één overwegen, kunnen aankomende zaterdag 26 juni vanaf 10.00 uur in het stadion terecht tijdens de jaarlijkse ‘Stoeltjesdag’.  FC Groningen geeft die dag de mogelijkheid om het uitzicht vanaf de tribune op het hoofdveld te checken waardoor de best beschikbare plek kan worden uitgekozen.
 
Een seizoenkaart van FC Groningen is al verkrijgbaar vanaf €199,-  jeugd geboren na 1 juli 2009 is vanaf €89,- al een heel seizoen bij FC Groningen. Jongeren geboren na 1 juli 2003 kunnen vanaf € 119,- een seizoenkaart aanschaffen. Voor supporters geboren voor 1 juli 1954 is op de meeste tribuneplaatsen een korting beschikbaar.
 
Supporterscoördinator Matthias Mulder kijkt uit naar de jaarlijkse ‘Stoeltjesdag’.  “Supporters die overwegen een seizoenkaart te nemen, of die een keer willen kijken hoe het zicht vanaf de tribunes in ons mooie stadion is, zijn komende zaterdag van harte welkom. Stoeltjesdag is een mooie mogelijkheid om kennis te maken met onze club. Maak daar gebruik van, ook als je nog niet zeker bent of je een seizoenkaart wil voor het komende seizoen.”
 
“Alle supporters zijn van harte welkom om vrijblijvend een plek op de tribune te bekijken. Wanneer supporters wel direct kiezen voor het bestellen van een seizoenkaart, zijn onze collega’s van ticketing aanwezig om onmiddellijk je favoriete beschikbare plaats te reserveren zodat je het mooi jubileumseizoen 2021/2022 verzekerd bent van een plaats in ons stadion.”
 
FC Groningen trapte vorige week woensdag 16 juni tijdens haar 50ste verjaardag het bijzondere jubileumseizoen af. De Trots van het Noorden zal het komende seizoen meerdere malen stilstaan bij deze prachtige mijlpaal.

stadion1

Laatste nieuws