Kom vooral op tijd! Ook vandaag (Seizoen)ClubCard verplicht

17 februari 2019

FC Groningen – Feyenoord wordt vanmiddag in het Hitachi Capital Mobility Stadion gespeeld. De belangstelling voor deze wedstrijd is groot. Aftrap is om 14.30 uur. Door het grote aantal werkzaamheden aan weg en spoor, wordt iedereen gevraagd extra vroeg naar het stadion te komen. Op de wedstrijddag openen kassa en stadion om 13.00 uur. Ook op de wedstrijddag is een (Seizoen)ClubCard verplicht bij de aanschaf van kaarten.

Groningen Bereikbaar heeft de werkzaamheden van komend weekend een handzame nieuwsbrief samengesteld, die via deze link is te lezen: http://bit.ly/gbgrofey

Kassa’s
Op de wedstrijddag kunnen per geldige (Seizoen)ClubCard van FC Groningen maximaal vier tickets worden gekocht. Prijzen liggen vanaf 22 euro voor volwassenen en 17 euro voor jeugd tot 17 jaar.

Actie horeca
Bij de aankoop van vier bier krijgen supporters een Amstel-sleutelhanger cadeau.

Collecte
Voor de wedstrijd zal Kids United een collecte houden. Ook zullen leden van Kids United meelopen in de line-up en wapperen met het grote wedstrijdshirt, dat voor aanvang van onze thuisduels in de middencirkel ligt. De opbrengst van de jaarlijkse collecte van Kids United gaat deze keer naar het framevoetbal, de nieuwste spelvorm voor kinderen die niet zonder hulpmiddelen kunnen voetballen. Naast contante bijdrage aan de collecte is het mogelijk via een sticker met QR-code te doneren. Via deze QR-code wordt doorgelinkt worden naar de donatiepagina van Kids United, waaraan een vast deelnamebedrag van 2 euro is gekoppeld.

Laatste nieuws