Kom in de herfstvakantie naar de training of doe mee aan FC Groningen on Tour

15 oktober 2021

Kinderen en jongeren hebben volgende week herfstvakantie. Het eerste blok van schoolweken zit er al weer op. Heb je nog geen plannen voor in de herfstvakantie? Kom dan op woensdagmiddag of donderdagochtend een training bekijken van de eerste selectie op Sportpark Corpus den Hoorn, of doe mee bij één van de activiteiten van Trainen als een Prof in de regio.

18

De selectie bereidt zich volgende week voor op een drukke periode. Zondag 24 oktober speelt FC Groningen om 20.00 uur thuis tegen AZ, drie dagen later op woensdag 27 oktober komt Helmond Sport op bezoek in Euroborg in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. Dat duel wordt om 21.00 uur afgetrapt. Tickets voor beide wedstrijden zijn te verkrijgen via tickets.fcgroningen.nl.
 
Trainingen op Corpus
Woensdag 20 oktober wordt er door de selectie van hoofdtrainer Danny Buijs om 15.30 uur getraind op de velden van Sportpark Corpus den Hoorn. Een dag later op donderdag 21 oktober staat de veldtraining op 11.30 uur gepland. Tijden zijn onder voorbehoud. Supporters die op woensdag of donderdag naar de training willen komen, wordt aangeraden de communicatiekanalen van de club op de dag zelf in de gaten te houden.
 
FC Groningen on Tour
Jongeren die liever zelf in beweging komen, kunnen in de Herfstvakantie meedoen met FC Groningen On Tour. FC Groningen Trainen als een Prof gaat On Tour bij liefst negen locaties in de regio. Bij FC Groningen on Tour wordt er een hele dag – van 09.30 uur tot en met 15.30 uur – onder begeleiding van de trainers van FC Groningen getraind. Gedegen voetbaloefeningen op basis van breed motorische ontwikkeling. Door mee te doen aan een FC Groningen on Tour word je echt een betere sporter. Tussendoor wordt een sportlunch aangeboden en deelnemers krijgen een certificaat van deelname. Ook krijg je twee tickets voor het thuisduel met RKC van zondag 7 november Heb je zin om lekker te voetballen en echt te ervaren om te trainen als een prof? Meld je dan nu nog aan via onderstaande link.  

Klik hier om je aan te melden
De negen locaties
De locaties van FC Groningen on Tour in de herfstvakanties zijn:
- Maandag 18 oktober - vv Zuidhorn
- Dinsdag 19 oktober - vv TLC (Leek)
- Dinsdag 19 oktober - vv Bato (Winschoten)
- Woensdag 20 oktober - vv Actief (Eelde)
- Woensdag 20 oktober - vv Peize
- Donderdag 21 oktober - vv Waskemeer
- Donderdag 21 oktober - vv Noordster (Oude Pekela)
- Vrijdag 22 oktober - SC Rouveen
- Vrijdag 22 oktober - vv Leo (Loon)

Mocht je ook na de herfstvakantie bij FC Groningen willen 'Trainen als een Prof'? Geef je dan op voor de FC Groningen Voetbalschool. 

On tourfcg

Laatste nieuws