Kom in actie voor het Jeugdfonds Sport Groningen

14 mei 2019

Zowel het Jeugdfonds Sport Groningen als FC Groningen vinden het belangrijk dat ieder kind de kans krijgt om te sporten. Hoewel Nederland één van de rijkste landen ter wereld is, groeien in de provincie Groningen maar liefst 1 op de 7 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum. Kinderen die niet mee kunnen doen, niet de kansen krijgen die voor leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn en aan de zijlijn staan.

Samenwerkingsverband met FC Groningen

Door het samenwerkingsverband met FC Groningen kan het Jeugdfonds Sport meeliften op het grote bereik dat FC Groningen heeft in de stad en regio en daarmee haar naamsbekendheid vergroten. Naast meer naamsbekendheid en intermediairs (professionals die de aanvragen doen),  kunnen met jouw steun nóg meer kinderen meedoen.

Hoor je dat men op school of vanuit de organisatie een evenement wil organiseren voor een goed doel, heb je zelf een netwerk dat lokaal wil bijdragen aan het welzijn van kinderen in de provincie Groningen of heb je binnenkort jubileum of andere bijeenkomst, denk dan ook aan het Jeugdfonds Sport Groningen als goede doel.

Start met je bedrijf, team, collega’s, klas of bijvoorbeeld je kookclub een actie voor het Jeugdfonds Sport Groningen! Daarmee steun je kinderen uit gezinnen waar thuis geen geld is om te sporten. Voor ongeveer 200 euro kan een kind een jaar lang sporten en voorzien we hem/haar van de benodigde sportkleding en/of attributen.

Het onlangs vernieuwde actieplatform kan daarbij helpen: lokalefondsen.mijnjeugdfondsactie.nl. Particulieren, bedrijven of groepen/organisaties kunnen hier heel gemakkelijk hun actie aanmaken waarmee ze geld inzamelen  voor het Jeugdfonds Sport Groningen.  Het platform is er voor iedereen, particulieren én bedrijven, die een geld inzamelactie wil starten. Je actie komt direct ten goede aan kinderen uit jouw buurt.

Laat het ons vooral weten wanneer we je kunnen helpen met bijvoorbeeld logo’s, teksten en het delen van berichten op sociale media.

Kom in actie

Jeugdfonds Sport Groningen

  • www.jeugdfondssportencultuur.nl/groningen
  • @JFSCGroningen 

Laatste nieuws