string(9) "claudebot"

‘Koffie of bubbels bij stemmen in Euroborg’.

Dinsdag 11 september 2012 om 14:32

In de 396ste nieuwsbrief namens directie en management belicht algemeen directeur Hans Nijland de week die voor ons ligt met diverse activiteiten, waaronder natuurlijk de Tweede Kamerverkiezing en de thuiswedstrijd van zondag tegen Vitesse.

“Afgelopen weekeinde was er in verband met interlandvoetbal geen competitiewedstrijd voor ons eerste elftal en de Beloften. Género Zeefuik was succesvol met Jong Oranje, dat zich – mede dankzij een treffer van onze spits – wist te kwalificeren voor de play-offs voor het EK in Israël van 2013. In de voorbereiding op de hervatting van de Eredivisie missen we deze week tot donderdag nog twee internationals. Tim Sparv en Andraz Kirm hebben met respectievelijk Finland en Slovenië vanavond (dinsdag – red.) nog interlandverplichtingen en keren daarna terug naar Groningen.”
Kaarten
“Zondag om 16.30 uur wacht in Euroborg Vitesse als tegenstander. Een interessant affiche, aangezien wij willen aanhaken naar boven toe als het gaat om de stand op de ranglijst van de Eredivisie en Vitesse na vier duels met tien punten ongeslagen op de tweede plaats staat. Voor deze wedstrijd is de kaartverkoop in volle gang en er gelden bij de aanschaf van kaarten geen restricties.”
“Ook voor de competitiewedstrijden tegen Roda JC en Feyenoord, op zondag 30 september en zondag 7 oktober, loopt de kaartverkoop reeds. Voor de twee nog te spelen uitwedstrijden deze maand zijn ook nog kaarten beschikbaar. Voor het duel met PEC Zwolle zijn daarbij alleen nog FanTour-kaarten te verkrijgen.”
“Op woensdag 26 september spelen we de bekerwedstrijd bij GVVV in Veenendaal. Voor dit duel geldt een FanTour- en autocombiregeling. Hoewel wij tijdens het vooroverleg op vrij vervoer hebben aangedrongen, hebben de lokale autoriteiten anders besloten omdat zij die dag in de omgeving van Veenendaal ook nog met andere bekerwedstrijden te maken hebben.”
Verkiezingen
“Het zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan dat Nederland morgen (woensdag – red.) naar de stembus gaat. Dan vinden namelijk de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Ook in Euroborg kan gestemd worden. Aan diegene die in ons stadion hun stem uitbrengen, verstrekt Euroborg Horeca tussen 7.30 uur en 9.00 uur gratis een kop koffie en aan alle late stemmers tussen 20.00 uur en 21.00 uur een gratis glas bubbels.”
De Vrienden van de RVO
“Morgenavond (woensdag – red.) is er een bijeenkomst van ‘De Vrienden van de RVO’ in het Fletcherhotel in Paterswolde. De RVO FC Groningen/Cambuur is al twee seizoenen bezig met een mooi sponsorinitiatief. ‘De Vrienden van de RVO’ zijn sponsors met een hart voor talentontwikkeling en een passie voor voetbal! Doel is de talentontwikkeling van de jeugdopleiding naar een hoger niveau te tillen. Gastspreker morgenavond is trainer Erwin van de Looi. Niet alleen ‘De Vrienden’ zijn uitgenodigd voor deze relatiebijeenkomst, ook nieuwe vrienden zijn van harte welkom. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via vriendenvandervo@fcgroningen.nl.”
Sportcafé
“Donderdagavond wordt bij onze zeer gewaardeerde sponsorrelatie Noordlease in Autoborg een Sportcafé gehouden. Samen met Noordlease heeft Organisatiebureau FC Groningen deze informele forumavond voor klanten van Noordlease en relaties van de club opgezet. Gasten tijdens het Sportcafé zijn hoofdtrainer Robert Maaskant, voormalig international Youri Mulder en schaatscoach Gerard Kemkers. Het geheel staat onder de deskundige leiding van presentator Humberto Tan, onder andere bekend van de televisiezender Eredivisie Live. Het Sportcafé wordt mede mogelijk gemaakt door HMB Signaal en Spijkerman Evenementenverhuur.”
‘BNR Paul van Liempt’
“Vrijdagochtend is ondergetekende te gast in het radioprogramma ‘BNR Paul van Liempt’. Van Liempt ontvangt daarin elke werkdag tussen 9.30 en 10.15 uur prominenten uit het bedrijfsleven, de sport, culturele wereld, politiek en het maatschappelijk veld. Het één op één gesprek vindt plaats in de BNR-studio in Amsterdam.”
Green White Bengels
“Voor de oudste leden van de FC Groningen Junior Club, de Green White Bengels (GWB – red.), staat er vrijdag een leuke activiteit in de agenda. GWB-leden kunnen dan, samen met twee vrienden, gratis de film ‘The Bourne Legacy’ bezoeken in de bioscoop Wolff Groningen. De film begint om 19.00 uur, voor drinken en popcorn wordt gezorgd. Leden die zich nog niet hebben opgegeven voor deze activiteit, kunnen zich eenvoudig aanmelden via de nieuwe website www.greenwhitebengels.nl.”
Jubileum tijdschrift
“Met de mededeling dat ik volgende week maandagavond het eerste exemplaar uitreik van het jubileum tijdschrift 20 jaar G-voetbal bij VV HS’88 in Hoogezand, besluiten we deze nieuwsbrief.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus