string(9) "claudebot"

Kleedkamer onder-23 prachtig aangekleed.

Donderdag 06 juli 2017 om 14:30

De kleedkamer van FC Groningen onder-23 heeft in navolging van die van het eerste elftal een andere groen-witte uitstraling gekregen. Dit vooruitlopend op de plannen voor de kleedkamers van alle zeven selecties in het toekomstige TopsportZorgCentrum.

kleedkamer1

Vanuit het nieuwe beleidsplan van FC Groningen is er een werkgroep opgericht waarin samen met een aantal creatieve, enthousiaste en hardwerkende fans is gewerkt aan ideeën en suggesties voor de inrichting van het kleedlokaal van de beloften. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in ontwerpen voor de vier muren, waarop onder meer krachtige spreuken en beelden staan die een steentje kunnen bijdragen aan de focus op ontwikkeling naar het eerste elftal.

De aankleding is, met het oog op de verhuizing volgend jaar, slechts voor één seizoen aangebracht en is een voorloper op het idee dat de club heeft met de inrichting van alle kleedkamers van de zeven teams van FC Groningen, vanaf onder-12 tot en met het eerste elftal. Daarin beginnen de spelers met een ‘eenvoudige’ kleedkamer en volgt er een natuurlijke doorstroom naar uiteindelijk het ‘luxe’ onderkomen van de eerste selectie.

De spelers van FC Groningen onder-23 kunnen nu elke dag ook binnen werken in een inspirerende omgeving waarin een cultuur heerst waarin iedereen dagelijks wil werken aan de groei als topsporter. De trend zal mogelijk worden voortgezet richting onder-19 en zal eraan bijdragen dat de cultuur wordt meeverhuisd van de huidige naar de nieuwe voetbalomgeving van de Trots van het Noorden.

kleedkamer3

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus