string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kirm, Van Dijk, Luciano en Beloften in FCG TV.

Dinsdag 18 september 2012 om 15:53

FC Groningen TV kijkt vanavond terug op het verlies tegen Vitesse en op de nederlaag van Jong FC Groningen tegen Jong PEC Zwolle. Positief is de samenwerking tussen Essent en de Supportersvereniging van FC Groningen die zondag werd bekrachtigd met de overhandiging van een fraai canvasdoek van Leandro Bacuna.

FC Groningen kreeg tegen Vitesse in de eerste helft kansen maar wist tegen tien man in de tweede helft geen vuist te maken. De Arnhemmers counterden FC Groningen uiteindelijk naar een 3-0 nederlaag. Essent Man of the Match Virgil van Dijk en keeper Luciano da Silva probeerden na afloop een verklaring te vinden voor de teleurstellende nederlaag en concludeerden dat FC Groningen niet scherp genoeg was en een te laag baltempo voerde.
Ook Andraz Kirm was na afloop teleurgesteld over de prestatie van zijn nieuwe club. De Sloveen hoopte zijn debuut in Euroborg op te luisteren met een mooie overwinning. Maar in plaats daarvan stapte Vitesse met drie punten in de zak van het veld. Toch weet Kirm zeker dat hij en FC Groningen dit seizoen nog mooie dingen zullen laten zien in Euroborg.
Na afloop van FC Groningen – Vitesse was de stemming in de Supportershome niet heel erg bedrukt. Dat kwam wellicht mede omdat Essent zich onlangs als hoofdsponsor heeft gebonden aan de Supportersvereniging van FC Groningen. Om de samenwerking luister bij te zetten, hangt er sinds afgelopen zondag een fraai canvasdoek met een afbeelding van Leandro Bacuna in de supportershome.
Jong FC Groningen wist de goede start van de competitie maandagavond geen goed vervolg te geven. Een gretiger Jong PEC Zwolle versloeg de Beloften van FC Groningen met 2-1. Pas kort voor tijd wist Henk Bos vanaf de penaltystip te scoren. Er was daarna echter nog te weinig tijd om ook naast PEC Zwolle te komen al schoot Alex Christovao nog wel op de paal. Dubbele tegenslag was er voor FC Groningen middels een directe rode kaart voor Suk, al is uit de wedstrijdbeelden niet op te maken of Suk daadwerkelijk een slaande beweging maakte. In FCG TV is vanavond een samenvatting van het duel te zien.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling is om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur op EL 2. Morgen wordt FCG TV om 08.25 uur en 13.15 uur herhaald op EL 1. Van zaterdagmiddag 15.30 uur tot en met zondagochtend 9.00 uur wordt de uitzending doorlopend herhaald op OOG TV.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’