string(9) "claudebot"

Kirm, Kostic, Zivkovic, Veendorp en Bos Camara uitgenodigd.

Vrijdag 28 februari 2014 om 15:09

Naast Andraz Kirm (Slovenië) zullen volgende week ook Filip Kostic (Jong Servië), Richairo Zivkovic (Oranje onder-19) en Daniël Bos Camara (Schaduw onder-15) vertegenwoordigende duels spelen. Keziah Veendorp (Oranje onder-17) verblijft momenteel in Portugal.

Aanvaller Andraz Kirm ontving al eerder een uitnodiging voor de oefenwedstrijd Algerije – Slovenië die op woensdag 5 maart in Blida wordt gespeeld. Aanvang is 18.00 uur.

Vleugelaanvaller Filip Kostic behoort tot de selectie van Jong Servië dat woensdag 5 maart om 18.00 uur een EK-kwalificatieduel speelt in en tegen Jong België. Krisztian Adorjan ontving geen uitnodiging voor het oefenduel Jong Schotland – Jong Hongarije.
Doelman Stefan van de Lei staat inmiddels op de standby-lijst van Jong Oranje, dat Israël treft op woensdag 5 maart in het Tata Steel Stadion in Velsen-Zuid.
Het Nederlands elftal onder-19 speelt een vriendschappelijke interland tegen Spanje op 5 maart. Richairo Zivkovic behoort tot de definitieve selectie. Doelman Wieger Sietsma staat stand-by. Het duel wordt gespeeld op het veld van Quick Boys in Katwijk.
Aanvoerder
Verdediger Keziah Veendorp van de A1 neemt met het Nederlands elftal onder-17 jaar deel aan een vierlandentoernooi in Portugal. Doelman Erwin Heidekamp behoorde tot de voorselectie. Veendorp stond afgelopen woensdag als aanvoerder in de basis tegen Spanje en verloor met 2-0. Vanmiddag is Duitsland de tweede tegenstander. Zondag wordt tegen het gastland Portugal gespeeld.
Oranje onder-15 speelt een oefenwedstrijd tegen Vitesse onder-16 op dinsdag 4 maart. Daniël Camara Bos is opgenomen in de selectie van 22 spelers.

Gerelateerd nieuws.

16 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

19 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus