string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kirm, Ajilore, Maaskant en Ben Moussa in FCG TV.

Dinsdag 05 februari 2013 om 10:41

FC Groningen TV kijkt vanavond grotendeels terug op de 1-0 overwinning van afgelopen zaterdag op AZ. Samen met debutant Hilal Ben Moussa, trainer Robert Maaskant en doelpuntenmaker Andraz Kirm wordt teruggeblikt op de zege die de FC goed kon gebruiken. Daarnaast was FCG TV afgelopen zaterdag bij FC Groningen A1-FC Utrecht A1.

FC Groningen boekte afgelopen zaterdag in Alkmaar een zwaarbevochten 1-0 overwinning op AZ. Dankzij de goal van Andraz Kirm in de eerste helft ging FC Groningen met drie punten naar huis. Samen met Kirm en Oluwafemi Ajilore, die Adam Maher van AZ een lastige avond bezorgde, kijkt FCG TV terug op de mooie overwinning. Daarnaast komt ook trainer Robert Maaskant aan het woord over de wedstrijd.
Voor Hilal Ben Moussa was het zaterdag een dubbel mooie avond. Niet alleen wist zijn club te winnen, hij maakte tegen AZ ook zijn officiële debuut in het eerste elftal van FC Groningen. Kort voor tijd viel Ben Moussa in voor Zeefuik waardoor hij zijn eerste minuten maakte voor de FC. De speler van de beloften van FC Groningen besefte na afloop nog niet helemaal wat hem zaterdag was overkomen.
RVO FC Groningen/Cambuur A1 kon de eerste seizoenshelft zaterdag geen goed vervolg geven. Op het veld van VV Actief in Eelde verloor de A1 met 2-0 van FC Utrecht A1. De ploeg van trainer Paul Raveneau liet het vooral in de eerste helft liggen. In FCG TV is een samenvatting te zien van het duel tegen de ploeg uit de domstad.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling is op EL 2 te zien om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur. Woensdag wordt FCG TV om 08.30 uur en 13.15 uur herhaald op EL 1.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur waarna het tot 09.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’