string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kijkje op Corpus den Hoorn in FCG TV.

Dinsdag 11 september 2012 om 16:35

FC Groningen TV neemt vanavond een kijkje bij de training van de jeugd op Sportpark Corpus den Hoorn. Zo zien we de spelers van de A1 van RVO FC Groningen/Cambuur die worden onderworpen aan een loop-, kracht- en coördinatietraining.

Elke maandagmiddag geeft kracht- en conditietrainer Jan Arend Vredeveld loop-, kracht- en coördinatietraining aan de verschillende jeugdteams die de jeugdopleiding van FC Groningen rijk is. Op Sportpark Corpus den Hoorn moeten de spelers in drie kwartier verschillende oefeningen uitvoeren die vooral gericht zijn op één ding: beter worden.
De jeugdkeepers van RVO FC Groningen/Cambuur krijgen elke maandag training van de keeperstrainers Henk Ritsema en Rick Havenga. Ritsema neemt de keepers van de a1 en B1 onder handen en richt zich daarbij vooral op het positioneren van de keepers, iets wat hij heeft meegenomen uit de tijd dat hij Roy Beukenkamp trainde toen deze nog eerste keeper was van FC Groningen.
Maarten de Jong speelde tussen 1994 en 1996 35 officiële wedstrijden voor FC Groningen. Hij wist daarin twee keer te scoren. De Jong, die overkwam van sc Heerenveen, nam op 5 mei 1996 afscheid tegen Sparta. FCG TV kwam hem onlangs tegen tijdens een training van FC Groningen en vroeg hem hoe het nu met hem gaat.
Vorige week donderdag stuurde algemeen directeur Hans Nijland namens FC Groningen een brief aan demissionair premier Rutte. De Trots van het Noorden wil van de VVD-leider graag weten wat zijn standpunt is ten aanzien de invoering van de ‘crisis-taks’ en de doorberekening van politie-inzet bij voetbalwedstrijden. Nijland legt in FCG TV uit waarom de brief is verstuurd. Tevens gaat Nijland in op de mogelijkheid om morgen te stemmen in Euroborg.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op zowel Eredivisie Live 1 als Eredivisie Live 2. De herhaling is om 20.00 uur op EL 1 en EL 2 en om 22.00 uur op EL 2.
Morgen wordt FCG TV om 8.30 uur en 13.15 uur herhaald op EL 1.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Blijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’