string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kieftenbeld, Van de Looi, Hateboer, Heerschop in FCG TV.

Dinsdag 21 januari 2014 om 12:28

FC Groningen TV blikt vandaag terug op het gelijke spel tegen RKC Waalwijk en het debuut van Hans Hateboer. Daarnaast is er een samenvatting te zien van FC Groningen A1 - Feyenoord A1 en het bezoek van cabaretier Peter Heerschop aan Playing for Success in Euroborg.

Afgelopen zaterdag hervatte FC Groningen de competitie met 1-1 gelijkspel tegen RKC Waalwijk. FC Groningen kijkt samen met trainer Erwin van de Looi en aanvoerder Maikel Kieftenbeld terug op het duel. Natuurlijk komt ook debutant Hans Hateboer aan het woord. Voor hem werd het een duel om nooit weer te vergeten. Hij gaf de assist voor de 0-1 van Michael de Leeuw en werd in de tweede helft met rood van het veld gestuurd.
Zaterdagmiddag kwam FC Groningen A1 op het veld van VV Actief in Eelde in actie tegen Feyenoord A1. FC Groningen A1 heeft dit seizoen moeite om de thuisduels te winnen. Ook tegen Feyenoord trok de ploeg van trainer Peter Hoekstra aan het kortste eind: 1-3. Aan de hoeveelheid kansen lag het niet. Het benutten van die kansen is echter een tweede, ook tegen Feyenoord. In FCG TV is een samenvatting te zien van het duel tussen FC Groningen A1 en Feyenoord A1.
Vorige week bracht cabaretier Peter Heerschop een bezoek aan Playing for Success in Euroborg. Playing for Success is een project voor jongeren die om verschillende redenen niet voldoende presteren op school en in een omgeving als een voetbalstadion het gevoel krijgen dat ze wel degelijk iets kunnen. Sinds november vorig jaar is Heerschop ambassadeur van Playing for Success. Hij legt uit waarom een stadion als Euroborg zo belangrijk is voor de kinderen en wat hij zelf met Euroborg heeft.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 22.00 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Morgen is FCG TV te zien om 14.00 uur op kanaal 1 van Fox Sports Eredivisie.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard