string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kieftenbeld in camper van Zappsport Voetbal.

Dinsdag 26 april 2011 om 13:20

Tijdens de 33ste uitzending is Ron Boszhard aanwezig bij de Eredivisiewedstrijd FC Groningen – NEC. De campergast van deze week is Maikel Kieftenbeld van FC Groningen. Dinsdag 26 april om 16.30 uur is de uitzending op Nederland 3.

Groene bal
Tygo (11) neemt Zappsport Voetbal mee naar de opening van de interactieve voetbalmuur ‘Sutu’ in de Hengelose Es. De wijk in Hengelo wordt mogelijk de vierde supportwijk van FC Twente. De muur moet kinderen motiveren om meer buiten te spelen.
Commentator
Jochem droomt ervan om voetbalverslaggever te worden. Zappsport Voetbal laat die droom uitkomen door hem in contact te brengen met een echte voetbalcommentator: Ron de Rijk van Eredivisie Live. Daarna mag hij ook een thuiswedstrijd van zijn eigen team vv. Good Luck C2 tegen Vlijmensche Boys D1 verslaan.
Superhelden
Zappsport Voetbal is backstage bij de opnames van de muziekclip ‘Superhelden’. Ter ere van het 14-jarig bestaan van het Johan Cruijff foundination, maakte Touzani samen met Brownie Dutch dit nummer.
Konijnen knalen
Ajax is deze keer aan de beurt om op het konijn te knallen. Hoe zullen Miralem Sulejmani en Christian Eriksen het er vanaf brengen?
Zappsport Voetbal is er iedere dinsdagmiddag rond 16.30 uur op Zapp (Nederland 3) en zondag is de herhaling rond 17.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’