string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kieftenbeld, Hiariej, Chery, Raveneau en Payne in FCG TV.

Dinsdag 26 november 2013 om 10:27

FC Groningen TV kijkt dinsdagavond terug op het 0-0 gelijkspel tegen PEC Zwolle met Essent Man of the Match Tom Hiariej, Maikel Kieftenbeld en Tjaronn Chery. Daarnaast is er aandacht voor een ludieke actie met een grote FC Groningen vlag, valt de beslissing in het FC Groningen footvolley-toernooi en is er een samenvatting te zien van Jong FC Groningen - Jong PEC Zwolle.

FC Groningen speelde zondagmiddag met 0-0 gelijk tegen PEC Zwolle. Gezien de kansen, zeker in de eerste helft, had FC Groningen drie punten kunnen winnen. FCG TV blikt terug op het duel met Essent Man of the Match Tom Hiariej, aanvoerder Maikel Kieftenbeld en Tjaronn Chery.
Wie zondag bij Euroborg een kijkje nam richting het DUO-gebouw, in de volksmond ook wel het cruiseschip genoemd, zag in een hoge kraan een grote FC Groningen-vlag wapperen. Eric Siegers, accountmanager van FC Groningen, had bedacht dat het wel een leuk idee zou zijn als in het kader van het duel tegen PEC Zwolle een vlag van FC Groningen zichtbaar zou wapperen boven de stad Groningen. Kraanverhuur Pater BV, de beheerder van de kraan, ging akkoord. Er was echter een klein probleem: de machinist van de kraan is PEC Zwolle-supporter.
De afgelopen week waren in FCG TV de eerste vier speelronden van het FC Groningen footvolley-toernooi te zien. Team Bizot en Team Kieftenbeld hadden na die vier speelronden ieder negen punten. Vandaag valt de beslissing in speelrondes vijf en zes met in speelronde vijf meteen de kraker: Bizot, Hiariej en Kostic tegen Kieftenbeld, De Leeuw en Botteghin.
Maandagavond wist Jong FC Groningen met 2-1 te winnen van Jong PEC Zwolle. Dankzij de zege staat Jong FC Groningen aan kop in de Beloften Divisie A. In FCG TV is een samenvatting van het duel te zien met reacties van trainer Paul Raveneau en Desevio Payne.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur en 23.40 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 21.55 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Morgen is FCG TV te zien om 13.10 uur op kanaal 1 van Fox Sports Eredivisie.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’