string(9) "claudebot"

Kieftenbeld: ‘Het was niet genoeg’.

Zaterdag 08 november 2014 om 23:04

FC Groningen verloor zaterdagavond met 2-0 in het IJsseldelta Stadion van PEC Zwolle. De Trots van het Noorden kwam vroeg in het duel op achterstand en kreeg na ongeveer een uur spelen de tweede tegengoal te verwerken. Hoewel er fases waren waarin de FC kansen kreeg, lukte het de ploeg niet om zich terug te knokken in de wedstrijd.

FC Groningen speelde in de slotfase met een man meer. Maikel Kieftenbeld werd direct na de rode kaart voor PEC Zwolle naar de kant gehaald en spits Dino Islamovic kwam voor de middenvelder in het veld. Zodoende had de aanvoerder al even kunnen nadenken over de analyse van de wedstrijd voordat hij voor de camera van FOX Sports Eredivisie verscheen.
“We deden vandaag aardig mee, maar het was niet genoeg,” aldus Kieftenbeld. “Het ontbrak een beetje aan het echte gif om deze wedstrijd naar ons toe te trekken. Er is in de rust ook gezegd dat er meer gif in moest. We hebben ook wel een goede fase gehad, maar daarna gaven we zo weer drie of vier kansen weg. Dat was niet goed.”

Gerelateerd nieuws.

17 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

20 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus