string(9) "claudebot"

Kieftenbeld: ‘Geven de goals te gemakkelijk weg’.

Zondag 24 augustus 2014 om 17:28

Aanvoerder Maikel Kieftenbeld zag zijn ploeg een goede eerste helft spelen in Den Haag, maar vond dat FC Groningen de doelpunten na de rust te gemakkelijk tegen kreeg. Uiteraard was de middenvelder dan ook teleurgesteld over het verlies tegen ADO Den Haag.

“Ik denk dat we de eerste helft bij vlagen heel goed speelden en ook in de tweede helft was er in eerste instantie niet zoveel aan de hand,” zei de aanvoerder na afloop voor de camera van FoxSports Eredivisie. “Maar we gaven de goals wel heel gemakkelijk weg en feit is dat je dan met 3-0 verlies naar huis gaat.”
FC Groningen kende voor het treffen met ADO een zeer goede reeks en was lang ongeslagen. Kieftenbeld denkt niet dat zijn ploeg de tegenstander heeft onderschat. “Het was absoluut geen onderschatting, want we zaten prima in de wedstrijd, zeker de eerste helft. Je weet dat je uit bij ADO aan de bak moet, maar in de tweede helft was het niet best. Na de rust hebben we niet genoeg strijd geleverd waardoor je de goals te gemakkelijk weg geeft.”
“We kunnen heel goed voetballen dat heb je de eerste helft kunnen zien. We krijgen na die achterstand nog een grote kans op 1-1. Natuurlijk maakt dat een verschil, als je die erin schiet, kan het heel anders lopen, maar feit is dat we 3-0 hebben verloren en dat is niet goed.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus