string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kieftenbeld, Baas, Veendorp en Zuidlaarderveen in FCG TV.

Donderdag 04 september 2014 om 14:11

FC Groningen TV heeft donderdagavond een verslag van de oefenwedstrijd van FC Groningen tegen VV Zuidlaarderveen. Daarnaast is er een kennismaking met Roland Baas die deze week met Oranje onder 19 twee oefenwedstrijden speelt en is FCG TV bij de contractondertekening van jeugdinternational Keziah Veendorp.

Woensdagavond speelde FC Groningen een oefenwedstrijd tegen VV Zuidlaarderveen. In Zuidlaarderveen werd het 14-0 voor de FC. Bij rust was het al 11-0. Viervoudig doelpuntenmaker Dino Islamovic vertelt aan FCG TV waarom er in de tweede helft veel minder werd gescoord dan voor rust. Edwin Dogger, reservekeeper van Zuidlaarderveen, was daar mede de oorzaak van. Hij hield als invaller de laatste twintig minuten zijn doel schoon.
Voorafgaande aan de oefenwedstrijd tegen Zuidlaarderveen werd FC Groningen-aanvoerder Maikel Kieftenbeld in het zonnetje gezet door Sandro en Hugo van Kids United. Kieftenbeld was genomineerd voor de verkiezing Maatschappelijk Speler Eredivisie. Kieftenbeld werd uiteindelijk niet verkozen door de jury, maar ontving wel een mooie prijs van Kids United.
Keziah Veendorp en Roland Baas zijn binnenkort misschien wel de volgende spelers uit de jeugdopleiding van FC Groningen die gaan debuteren in het eerste elftal van de FC. FCG TV was afgelopen dinsdag bij de ondertekening van het contract dat Veendorp overeen kwam met de Trots van het Noorden. Daarnaast is er in FCG TV een kennismaking te zien met Baas die deze week twee oefenwedstrijden speelt met Oranje onder-19.
FC Groningen TV wordt donderdag om 18.00 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie Kanaal 3. De herhaling is donderdag om 22.00 uur te zien op kanaal 1.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV, Ziggo kanaal 40. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 09.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’