Kerstvakantie activiteiten

21 december 2009

De kerstvakantie is inmiddels al bijna een week oud en dat betekend dat de Junior Club alweer alle activiteiten achter de rug heeft in het jaar 2009. Op maandag werd er geschaatst op se Ossenmarkt, op dinsdag was het tijd voor het beachsoccer toernooi en woensdag verzorgde de Junior CLub natuurlijk de wedstrijd activiteiten bij de wedstrijd FC Groningen - NEC.

Hoewel het winterzonnetje heerlijk scheen was het maandag toch behoorlijk koud op de Ossenmarkt, maar dat deerde de aanwezige leden niet. Ze schaatsten zich warm of namen lekker een kopje warme chocolademelk. Groby, Koen van der Laak en Serhat Koc kwamen speciaal langs om de leden aan te moedigen vanaf de kant en om handtekeningen uit te delen! Gorby vond het natuurlijk heerlijk in de sneeuw, maar Koen en Serhat hadden het heel erg koud. Natuurlijk stond er voor hen ook een kopje warme chocolademelk klaar zodat ze zich daar aan konden opwarmen. Dinsdag stond het beachsoccer toernooi op het programma. In de ochtend was het strand voor de jongere leden en in de middag was het de beurt aan de oudere leden. Iedereen deed natuurlijk erg zijn best, maar er kon maar 1 team per keer winnen! In de ochtend werd het toernooi gewonnen door het team van Oluwafemi Ajilore. Menco Renkema, Joost Datema, Ger Ausma, het vriendje van Ger, William Datema en Emiel Dost gingen er vandoor met de winst. 's middags werd het toernooi gewonnen, na een super spannende finale, door het team van Mike Zonneveld. De teamleden die er met de winst vandoor gingen waren: Robby van Sluis, David Reith, Annika Vos, Thomas Ausma, Frank Renkema en Jeffrey van Sluis. Gefeliciteerd allemaal! Op woensdag werd de wedstrijd FC Groningen - NEC gespeeld in stadion Euroborg. De line-up, referee-escort en shoot-out van deze wedstrijd waren geveild voor de Serious Request actie en leverden bijna 1500 euro op! Dit waren de deelnemers: Aan de kant van FC Groningen
Sebastiaan Krol, Bart Franke, Reinder Zuidhof, Daniel Huisjes, Kevin Pauwels, Jesse van Vlisteren, Tobias Top, Eline Jager, Ruben Klunder, Tim ten Have en Gerko Evers.

Aan de kant van NEC (uiteraard wel in ons eigen FC Tenue!)
Geert Jan Ottens, Antwan Koster, Maurits Molenkamp, Thomas Dost, Tom Jager, Koen Klunder, Dewi Robbes, Brandon van der Kamp, Julia Yntema, Lars Reiling en Joran Meijer.

Aan de hand van de Scheidsrechter en Grensrechters
Patrick Bos, Tristan Salomons en Tessa Yntema.

Deelnemers van de Shoot-out
Harm Woltjer, Jaap Peter Leugs, Cedric Schuiling en Tim ten Have. De shoot-out werd gewonnen door Cedric Schuiling. Gefeliciteerd Cedric! Heb jij meegedaan aan de wedstrijdactiviteiten? Dan kun je je foto terugvinden op www.actafotografie.nl. We wensen iedereen fijne feestdagen en hopen jullie allemaal weer gezond en wel terug te zien in het nieuwe jaar!

Laatste nieuws