Kersteditie FC Groningen Journaal digitaal te lezen

22 december 2015

De kerstuitgave van het FC Groningen Journaal is verschenen. De huiskrant van de club telt acht verschillende edities, is verspreid in 22 gemeenten in Noord-Nederland en kent een totale oplage van maar liefst 254.800 exemplaren.

In het decembernummer van het FC Groningen Journaal wordt onder meer teruggeblikt op de groepsfase van de Europa League en stilgestaan bij het 10-jarig bestaan van Euroborg, in januari 2016. Belangstellenden, die geen krant hebben ontvangen, kunnen tijdens openingstijden een exemplaar ophalen in de FanCorner bij Euroborg (LET OP: FanCorner is van donderdag 24 december om 16.00 uur tot en met zondag 3 januari gesloten). De kersteditie is via deze website nu ook digitaal te lezen via bijgaande link. Cover
Op de cover van de krant prijkt een foto van nieuwkomer Alexander Sørloth. De spits werd medio december gepresenteerd aan de pers. De 20-jarige aanvaller tekende in het chique pand van sponsorrelatie Bebeka aan de Ubbo Emmiussingel in Groningen een overeenkomst voor 4,5 jaar. Sørloth sluit 3 januari 2016 aan bij de selectie van trainer Erwin van de Looi.

Laatste nieuws