Kasanwirjo en Kukler te gast in de Warming-up

1 april 2022

FC Groningen kijkt vanmiddag in ‘De Warming-up’ vanuit de Word Groter Studio vooruit op de wedstrijd van zaterdagmiddag tegen Ajax. Neraysho Kasanwirjo en Onno Kukler zijn te gast in de show die vanaf 16.00 uur te zien is op YouTube. 

Kasanwirjo JO

Kasanwirjo maakte dit seizoen zijn Eredivisiedebuut voor FC Groningen en kwam afgelopen zomer over van Ajax. De multi-inzetbare verdediger ontwikkelde zich snel tot basisspeler van de Trots van het Noorden en behoort steevast tot de selectie van Jong Oranje. Kasanwirjo speelde afgelopen week nog met Jong Oranje tegen Jong Bulgarije.
 
De 20-jarige verdediger die afgelopen zomer heel bewust koos voor een overstap naar de Trots van het Noorden om te groeien in Groningen speelde dit seizoen al 29 wedstrijden, waarvan 26 competitieduels. Liefst 25 wedstrijden speelde Kasanwirjo van het begin tot het einde. Met Kasanwirjo wordt vooruitgeblikt op de wedstrijd tegen Ajax die zaterdag om 16.30 uur wordt afgetrapt.
 
Naast de verdediger van FC Groningen is Onno Kukler te gast in de show. De oprichter en trainer van Kids United komt onder meer vertellen over het door FC Groningen geadopteerde G-team. Kids United heeft het recht om voorafgaand aan de wedstrijd tegen Ajax te collecteren en heeft besloten de opbrengst van de collecte geheel te schenken aan Stichting Breath Ukraine. De stichting zet zich onder meer in voor straatkinderen in het door oorlog getroffen Oekraïne. Voormalig FC-speler Evgeniy Levchenko is bestuurslid van de stichting en komende zaterdag te gast in Euroborg.
 
John de Jonge en Kurt Elshot vervolgen ook na de interlandperiode hun battle. Elshot heeft een flinke voorsprong te pakken, maar De Jonge heeft nog voldoende kansen om zich terug te knokken in de battle. Wat voorspellen de experts voor het duel met lijstaanvoerder Ajax?
 
De show de Warming-up wordt vanmiddag vanaf 16.00 uur uitgezonden op het YouTube-kanaal van FC Groningen. Presentatie is in handen van Frank Veenhof.

Laatste nieuws