string(9) "claudebot"

Kappelhof, Wijnaldum, Texeira, Bos, Potveer en Van de Looi in FCG TV.

Dinsdag 12 november 2013 om 11:50

FC Groningen TV blikt dinsdagavond met Johan Kappelhof, Giliano Wijnaldum en trainer Erwin van de Looi terug op de 0-3 overwinning op Heracles Almelo. Daarnaast is er een samenvatting van Jong FC Groningen - Jong ADO Den Haag en is te zien hoe het met David Texeira en Henk Bos gaat.

FC Groningen bereikte zaterdag een bijzondere mijlpaal door de 400ste overwinning in de Eredivisie te behalen sinds de oprichting van de club in 1971. Dankzij de 0-3 zege steeg FC Groningen naar een mooie vierde plaats op de ranglijst. Met de verdedigers Johan Kappelhof en Giliano Wijnaldum en trainer Erwin van de Looi kijkt FCG TV terug op de winst in Almelo.
Paraplu
Tijdens de wedstrijd tegen Heracles ging de paraplu van Van de Looi kapot. FCG TV gaf de trainer een nieuwe paraplu, een exemplaar dat sinds kort verkrijgbaar is via de Vrienden van de Jeugdopleiding van FC Groningen.
Jong FC Groningen speelde maandagavond met 2-2 gelijk tegen Jong ADO Den Haag. In FCG TV is een samenvatting van het duel te zien. Joey Potveer stond onder de lat bij de beloften van FC Groningen. Potveer komt niet veel aan keepen toe omdat hij de vierde doelman in rij is van FC Groningen achter Bizot, Luciano da Silva en Stefen van der Lei. Potveer schikt zich echter in zijn rol en wil bij FC Groningen vooral beter worden als keeper. Daar helpen duels zoals die van maandagavond bij.
Rentree
Na bijna drie maanden blessureleed maakte David Texeira tegen Jong ADO Den Haag zijn rentree op het voetbalveld. Texeira speelde een helft mee en was na afloop blij dat hij weer in actie was gekomen. Want twee maanden herstellen in de sportschool was flink afzien voor de spits uit Uruguay.
Zover als Texeira is Henk Bos nog niet. Maar de van een kruisbandblessure herstellende Bos loopt goed op schema in zijn revalidatie en moet zelfs regelmatig afgeremd worden door zijn fysiotherapeuten.
Uitzendingen
FC Groningen TV wordt dinsdagavond om 17.00 uur en 23.45 uur uitgezonden op FOX Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 22.00 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5.
Woensdag is FCG TV te zien om 13.10 uur op kanaal 1 van FOX Sports Eredivisie.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens te zien op deze website: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus