string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kappelhof, De Leeuw geschorst; Burnet, Van Moorsel geblesseerd.

Vrijdag 10 augustus 2012 om 15:11

FC Groningen start komende zondag de competitie met een lastige uitwedstrijd tegen FC Twente. Welke achttien spelers naar Enschede afreizen kon trainer Robert Maaskant vrijdagmiddag tijdens het wekelijkse persmoment nog niet bekendmaken.

Wel is zeker dat de oefenmeester niet kan beschikken over de verdedigers Johan Kappelhof en Lorenzo Burnet en de middenvelders Michael de Leeuw en Paco van Moorsel. 
Schorsing
De Leeuw en Kappelhof zitten een automatische schorsing van één wedstrijd uit, die zij overhielden aan het seizoen 2011/2012. Nieuweling Paco van Moorsel heeft nog te veel last van een dijbeenblessure, die hij eerder in de week op de training opliep. Ook Lorenzo Burnet heeft een pijnlijke spier in het dijbeen.
Opstelling
Maaskant kon dan ook nog niet aangeven welke selectie zondag in de spelersbus stapt. “We hebben morgen (zaterdag – red.) nog een training en daarna wordt duidelijk welke achttien er mee gaan naar Enschede. Maar als ik nu nog ergens een opstelling verkeerd zie staan, neem ik de desbetreffende journalist niet meer serieus,” grapte de trainer.

Gerelateerd nieuws.

3 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard