string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kappelhof, Bizot, Wijnaldum, Zeefuik en Raveneau in FCG TV.

Dinsdag 17 september 2013 om 11:00

FC Groningen TV blikt vanavond terug op het duel tegen sc Heerenveen met doelpuntenmaker Johan Kappelhof en doelman Marco Bizot. Daarnaast is het slot te zien van het bezoek van de selectie en staf van FC Groningen aan het marineschip Groningen en is er een samenvatting van Jong FC Groningen - Jong FC Dordrecht.

Afgelopen zondag verloor FC Groningen de Derby van het Noorden tegen sc Heerenveen met 4-2. FCG TV kijkt op het tumultueuze duel terug met doelpuntenmaker Johan Kappelhof, Marco Bizot en Giliano Wijnaldum. Voorafgaande aan het spektakelstuk zat de stemming er goed in op P8, de parkeerplaats waar de FC Groningen fans zich verzamelden. FCG TV nam een kijkje op de plek waar de supporters deze keer terecht konden voor een hapje en een drankje.
Afgelopen week was in FCG TV te zien hoe de selectie en staf van FC Groningen werden rondgeleid op het patrouilleschip Groningen. Daarnaast waren ze getuige van een spectaculaire helikopterdemonstratie van de Koninklijke Marine. Vanavond gaan spelers en staf in het slot van het bezoek het water op in een supersnelle FRISC die snelheden haalt van 90 kilometer per uur. De FRISC wordt door de marine ingezet voor de strijd tegen drugs en antipiraterij.
Maandagavond wist Jong FC Groningen op Corpus den Hoorn met 1-0 te winnen van Jong FC Dordrecht. Género Zeefuik besliste kort voor tijd de wedstrijd die in een veel hogere score voor FC Groningen had kunnen uitvallen. FCG TV toont vanavond een samenvatting van het duel en laat trainer Paul Raveneau aan het woord over de prestatie van zijn team dat met zeven punten uit drie wedstrijden op de derde plaats staat in de Beloftencompetitie Divisie A.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 22.20 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Morgen is FCG TV te zien om 12.40 uur op kanaal 1 van Fox Sports Eredivisie.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’