string(9) "claudebot"

Kans op revanche in uitverkochte Euroborg.

Dinsdag 16 november 2010 om 14:34

In de 307de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de verloren uitwedstrijd tegen Heracles Almelo, kijkt hij vooruit naar het duel met Feyenoord en benoemt hij de overige activiteiten van deze week bij de club.

“We hebben na een reeks uitstekende prestaties afgelopen zondag helaas een teleurstellende 3-0 nederlaag geleden. Op de euforie na het winnen van de meeslepende bekerkraker tegen ADO Den Haag, vorige week donderdag, volgde een domper in Almelo. Met name na rust speelden we tegen Heracles een krachteloze wedstrijd.”
Aansprekende naam
“Er wacht zondag in een uitverkochte Euroborg echter een prachtig affiche om revanche te nemen op de uitglijder in Almelo. Om 14.30 uur is Feyenoord de tegenstander en dat is – ondanks de huidige situatie waarin de Rotterdamse club verkeert – nog altijd een aansprekende naam.”
“Rond de prachtige bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag collecteerden leerlingen van scholengemeenschap Winkler Prins uit Veendam voor Dance4life, een onderdeel van Stop Aids Now. Dance4Life is een wereldwijde organisatie, die tot doel heeft het aantal HIV- en Aidspatiënten te laten dalen. De leerlingen van de Winkler Prins hadden al een groot aantal acties gehouden, zoals een sponsorloop, een talentenjacht en een verloting. De collecte bracht een bedrag op van 836 euro en wij ontvingen een zeer enthousiaste bedankbrief van het organisatieteam van Winkler Prins. Zij waren zeer tevreden over de medewerking in Euroborg en – het belangrijkste – de opbrengst.”
Arjen Robben Skybox
“Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Feyenoord zal de skybox waarin directie en management van de club speciale gasten ontvangt, officieel worden omgedoopt tot de Arjen Robben Skybox. In de box komen allerlei exclusieve attributen te hangen van de international uit Bedum, die zijn opleiding en doorbraak bij FC Groningen genoot.”
“Zo heeft Arjen van alle profclubs waarbij hij heeft gevoetbald een gesigneerd shirt aangeleverd ter decoratie van de box. Ook een paar voetbalschoenen van de topspeler van Oranje zal de ruimte sieren. De familie Robben zal in ieder geval aanwezig zijn bij de ingebruikname en Arjen Robben zelf onderzoekt nog de mogelijkheden of hij zondagmiddag eveneens naar Euroborg kan komen.”
Lezingen
“Komende week zal ondergetekende twee lezingen verzorgen. Morgenmiddag (woensdag – red.) is er om 16.00 uur in Euroborg een bijeenkomst van Randstad Regiokantoor Groningen/Drenthe. Het thema van mijn bijdrage is het werven van talent binnen FC Groningen.”
“’s Avonds staat er een lezing op het programma in Hotel Erkelens in Rolde voor ‘de vrienden van Rolder Boys’. Voor deze groep van ongeveer zeventig personen wordt jaarlijks een gastspreker uitgenodigd.”
Clublunch
“Vrijdagmiddag is er opnieuw een Clublunch. Deze keer zijn de sponsorrelaties uit de vakken B1, B2 en B7 uitgenodigd. Onder de noemer ‘Warming Up’, wordt tijdens een lunch vooruitgeblikt op de thuiswedstrijd van zondag tegen Feyenoord. Voor deze sessie in de Hattrick’s Pub hebben zich 22 personen aangemeld.”
FC Groningen Junior Club
 “Vorige week woensdag was het een spannende dag voor een aantal leden voor de Junior Club. Zij hadden via de website van de Junior Club een ‘Meet en Greet’ gewonnen met Maikel Kieftenbeld en Danny Holla. De twee voetballers kwamen speciaal voor de kinderen naar de skybox van de Energie Valley Top Club om handtekeningen uit te delen en vragen te beantwoorden. De twee spelers namen hiervoor ruimschoots de tijd.”
“Donderdag 11 november was niet alleen de bekerwedstrijd FC Groningen – ADO Den Haag, maar werd er ook Sint Maarten gevierd. Leden van de Junior Club zongen aan het einde van de middag liedjes bij stadion Euroborg en lieten aan mascotte Groby hun lampionnen zien. Ondanks de storm en hevige regenval wisten de kinderen de weg naar Euroborg te vinden en daarvoor werden ze beloond met een cadeautje en wat lekkers.”
FC Groningen Journaal
“Vorige week is het FC Groningen Journaal verschenen en verspreid. De krant is nu ook digitaal beschikbaar. Klik hier voor het lezen en/of downloaden van de nieuwste uitgave van het FC Groningen Journaal. Hierin zijn onder meer interviews te lezen met aanvoerder Andreas Granqvist, aanvaller Nicklas Pedersen en assistent-trainer Erwin van de Looi. Ook komen voormalig topspeler en ex-bondscoach Marco van Basten en hoofdredacteur Johan Derksen van Voetbal International aan het woord met hun mening over onze hoofdtrainer Pieter Huistra. Kortom: weer een zeer lezenswaardige krant!”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus