Kane, Warmerdam, Robben en Padt in FCG TV

1 september 2017 / vandaag

FC Groningen TV heeft vanavond een gesprek met Todd Kane. Daarnaast wordt het geheim achter het doelpunt van Django Warmerdam tegen FC Utrecht onthuld en kijkt Arjen Robben terug op een voor FC Groningen belangrijk doelpunt uit 2002.

Voor Todd Kane was de wedstrijd van afgelopen zondag tegen FC Utrecht een speciale. Het was niet alleen zijn basisdebuut voor FC Groningen, het was ook voor het eerst in veertien maanden dat hij de volle 90 minuten volmaakte. Eind april 2016 raakte hij in het shirt van NEC zwaar geblesseerd aan zijn linkerknie en begon voor de huurling van Chelsea een lange revalidatie. In FCG TV kijkt Kane terug op het afgelopen jaar en vooruit naar de komende maanden bij FC Groningen.

Ook Django Warmerdam hield een goed gevoel over aan de wedstrijd tegen FC Utrecht want hij maakte zijn eerste doelpunt in het shirt van de FC. FCG TV onthult het geheim achter het doelpunt, dat te maken heeft met Boer zoekt Vrouw en broccoli.

Verder kijkt Arjen Robben terug op een voor FC Groningen belangrijk doelpunt uit 2002, vertelt Sergio Padt over zijn wonderbaarlijke reddingen tegen FC Utrecht en gaat FCG TV op stap met Dick Boekholt die verantwoordelijk is voor de programmaboekjes-verkoop tijdens de thuiswedstrijden van FC Groningen.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 3. De uitzending wordt vanavond herhaald om 18.35 uur en om 23.45 uur uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 11.30 uur op kanaal 1 en om 16.15 uur op kanaal 3. Kijk voor de tijden ook op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws