string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kane, G-toernooi, Te Wierik, Begois en Padt in FCG TV.

Vrijdag 06 oktober 2017 om 11:53

FC Groningen heeft vanavond een uitgebreide reportage over het jaarlijkse FC Groningen G-Toernooi. Daarnaast komt Todd Kane aan het woord over Chelsea en zijn toekomst.

Afgelopen woensdag vond voor de veertiende keer het FC Groningen G-toernooi plaats. In Glimmen werd door tien teams gestreden om de FNV Bouw-bokaal. Alle teams kregen ondersteuning van spelers en staf van FC Groningen. FCG TV volgde onder anderen de teams van Mike te Wierik, Kevin Begois, Sergio Padt en Ernest Faber.
 
Komend weekend is er geen competitievoetbal in verband met de interlands die deze week plaatsvinden. FCG TV vroeg tijdens het G-toernooi aan diverse spelers wat zij komend weekend gaan doen. Conclusie: niet voor iedereen is het een vrij weekend. 
 
Vorige maand kwam Todd Kane in FCG TV aan het woord over zijn rentree in de eredivisie na een zware knieblessure. Hij liet daarbij weten dat hij niet alles meer voor lief neemt. Vanavond is deel 2 van het gesprek te zien waarin Kane vertelt wat Chelsea, de club waar FC Groningen hem dit seizoen van huurt, voor hem betekent.
 
Let op: FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 3. De uitzending wordt vanavond om 18.30 uur en om 23.50 uur herhaald op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 12.00 uur op kanaal 5 en om 16.15 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden ook op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

11 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard