Kampioensteam FC Groningen onder-17 genomineerd

9 november 2019 / vandaag

FC Groningen onder-17 is genomineerd voor de titel Sportploeg van het jaar 2019 in de provincie Groningen. Tot 22 november kan er gestemd worden. Op maandag 2 december is de uitreiking van de prijs tijdens het jaarlijkse Groningse Sportgala in MartiniPlaza.

BRENG JE STEM UIT OP FC GRONINGEN ONDER-17
Afgelopen seizoen werd FC Groningen onder-17 landskampioen in de Eredivisie. Uitgerekend in de laatste speelronde werd afgerekend met naast belager Ajax onder-17 en kon de titel gevierd worden door de ploeg van trainer Paul Matthijs. Concurrenten voor de prijs van Sportploeg van het jaar 2019 zijn nu de vrouwen van Groningen Atletiek en de wielrenners van NWVG.

Jury
Topscorer Romano Postema, momenteel met Oranje deelnemer aan het WK onder-17, was onderdeel van dit kampioensteam en werd genomineerd voor de sportstimuleringsprijs in de gemeente Groningen. Een jury buigt zich over deze prijs, waarvoor ook atlete Danara Stoppels en tennisser Niels Visker genomineerd zijn. De winnaar wordt eveneens op maandag 2 december in MartiniPlaza bekend gemaakt.

huldiging-stadion
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws