Kampioen onder-17, Sierhuis, Gladon en Buijs in FCG TV

26 april 2019

FC Groningen TV heeft vanavond een samenvatting van de kampioenswedstrijd van FC Groningen onder-17. Daarnaast is er een reportage te zien over de gestaakte wedstrijd tegen PEC Zwolle van afgelopen woensdag.

Woensdagavond was een gedenkwaardige avond voor FC Groningen want voor het eerst in de geschiedenis van de club werd een jeugdteam kampioen van Nederland. Op Sportpark Corpus den Hoorn werd mede-kampioenskandidaat Ajax in een rechtstreeks duel met 5-2 verslagen waarna het Groninger feest losbarstte. FCG TV heeft vanavond een uitgebreide samenvatting van het bijzondere duel met reacties van trainer Paul Matthijs.

Terwijl FC Groningen onder-17 het kampioenschap vierde, speelde het eerste team in PEC Zwolle. Ook dat werd een wedstrijd om niet snel te vergeten want na de 1-2 van Paul Gladon in de 56e minuut werd het duel gestaakt vanwege de weersomstandigheden. Komende maandag wordt om 20.00 uur het restant van de wedstrijd uitgespeeld. FCG TV heeft vanavond een reportage over de gebeurtenissen van woensdagavond, met reacties van Kaj Sierhuis, Paul Gladon en Danny Buijs, en kijkt terug naar 22 april 2007 toen ADO Den Haag - FC Groningen werd gestaakt en drie dagen later in Emmen verder ging.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 19.00 uur en 01.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 13.35 uur en 01.00 uur te zien op kanaal 3 en zondag om 08.30 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list  

Laatste nieuws