Kaj Sierhuis scoort twee doelpunten tegen Willem II.

Maandag 04 november 2019 om 10:48

Ook bij deze wedstrijd was er een Junior Reporter actief. Dit keer was het de beurt aan de 13 jarige Iris Meursing. Lees hieronder verder voor haar verslag.

Naam: Iris Meursing
Leeftijd: 13
Datum: 03-11-2019
Wedstrijd: FC Groningen – Willem II
Favoriete speler: Sergio Padt
Verwachte uitslag: 2-1

Opstelling: Padt, Zeefuik, Te wierik, Itakura, Warmerdam; El Messaoudi, Matusiwa; Asoro, Hrustic, El Hankouri; Sierhuis.

Scoreverloop:
1-0 39' Kaj Sierhuis
2-0 47' Kaj Sierhuis

1e helft:
Binnen vijf minuten heeft FC Groningen bijna twee keer gescoord. In de achtste minuut scoorde FC Groningen weer bijna. Na een kwartier scoorden ze weer bijna. Ze doen het heel erg goed. Willem II had voor het eerst bijna gescoord in de 19e minuut. Niet veel later was het weer de beurt aan Willem II. De bal ging maar net voor langs. Er wordt erg veel uitgeschopt door beide teams. Het eerste doelpunt wordt gescoord door Kaj Sierhuis, nummer 9 van FC Groningen.
Nummer 17 van Willem II, Saddiki krijgt een gele kaart. Er komt één minuut extra tijd bij.

Tussenstand: 1-0

2e helft:
Tweede doelpunt gemaakt door FC Groningen gelijk na rust. Weer is het Kaj Sierhuis, 2-0!
In de 69e minuut gaat Willem II wisselen. Nummer 26, Bart Nieuwkoop komt in het veld voor nummer 17 Saddiki. Even later gaat FC Groningen wisselen. Kaj Sierhuis gaat eruit en Charlison Benschop met nummer 35 komt in het veld.
Ook Willem II gaat wisselen, Paul Gladon (Oud FC Groningen) komt in het veld voor Nelom. BIj FC Groningen komt nummer 5 Samir Memisevic in het veld voor nummer 23, Ajdin Hrustic.
Speler Jordens Peeters van Willem II krijgt een gele kaart.
De invaller Charlison Beschop krijgt een gele kaart. Niet veel later krijg Ahmed El Messaoudi ook een gele kaart.
Een laatste wissel voor FC Groningen: nummer 8 Sem Schreck komt binnen de lijnen en maakt plaats voor nummer 14 Mo El Hankouri. Er komen vier minuten extra tijd bij.

Uitslag: 2-0
Beste speler: Kaj Sierhuis
Overige bijzonderheden: FC Groningen scoorde steeds bijna en Willem II en FC Groningen vielen steeds en trapten vaak uit.