Kaartverkoopinformatie voorbereiding 2022/2023

24 juni 2022

FC Groningen speelt vanavond (vrijdag 24 juni) de eerste oefenwedstrijd van de voorbereidingsperiode. De selectie onder leiding van hoofdtrainer Frank Wormuth neemt het in Loppersum op tegen de plaatselijke SC Loppersum, aftrap 19.00 uur. Tickets zijn te verkrijgen bij het sportpark. Informatie over kaartverkoop van de tot nu toe vastgestelde oefenwedstrijden staat in onderstaand bericht. 

Na de ouverture in Loppersum staat op zaterdag 2 juli de eerste internationale tegenstander van de voorbereiding te wachten. Op zaterdag 2 juli treedt FC Groningen aan tegen het Griekse PAOK. De aftrap op het sportpark van amateurvereniging WWNA in Wenum-Wiesel, nabij Apeldoorn, is om 15.30 uur.
 
De oefenwedstrijd tegen PAOK wordt gespeeld met publiek. Supporters die het oefenduel willen bezoeken, kunnen een kaart kopen aan de kassa bij WWNA. Er is geen voorverkoop. Een toegangskaart kost voor volwassenen 10 euro per stuk. Voor kinderen tot en met 12 jaar wordt een prijs van 5 euro per kaartje gehanteerd. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang.

In de regio
FC Groningen speelt in de regio nog tegen VV Veelerveen (woensdag 13 juli), FC Emmen (zondag 17 juli) en Velocitas (woensdag 27 juli). Op Sportpark Veelerveen wordt op woensdag 13 juli om 19.00 uur afgetrapt. Kaartverkoop gaat via de thuisspelende amateurclub en kaarten kosten €10,- voor volwassenen en €5,- voor jeugd tot en met 12 jaar. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij; Jumbo Vlagtwedde, Blokker Vlagtwedde, Slagerij Hemmen Onstwedde, Texaco Metting Bellingwolde, Electroworld Poortman Oude Pekela of EP De Treffer Winschoten. Let op kaarten kunnen alleen contant worden aangeschaft.
 
Het duel met FC Emmen op zondag 17 juli wordt gespeeld in Rolde. Kaartverkoop gaat via de online ticketshop van FC Groningen en start aanstaande dinsdag 28 juni om 09.00 uur. Tickets zijn gemakkelijk aan te schaffen via tickets.fcgroningen.nl. Kaarten kosten €10,- voor volwassenen en €5,- voor jeugd tot en met 12 jaar. Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis naar binnen.
 
De wedstrijd tegen Velocitas op woensdag 27 juli aftrap 18.00 uur, wordt gespeeld op het sportpark van HFC’15. Voorverkoop van tickets gaat via Schokker Makerlaardij of op de wedstrijddag op het sportpark in Hoogkerk. Tickets kosten €10,- voor volwassenen en €5,- voor jeugd tot en met 12 jaar.
 

JW2021031330677

Wedstrijden in Duitsland
FC Groningen speelt de komende weken ook twee wedstrijden in Duitsland. Op zaterdag 9 juli wordt in Hannover gespeeld tegen Hannover 96 en op zaterdag 16 juli is VfL Osnabrück in Osnabrück de tegenstander. Voor het duel op zaterdag 9 juli in Hannover – aftrap 14.00 uur – heeft de club 470 tickets beschikbaar, waarvan 400 staplaatsen, voor FC-supporters. Kaartverkoop gaat via de online ticketshop van de Trots van het Noorden en start aankomende dinsdag 28 juni, 09.00 uur. Er geldt een seizoenkaart-/clubcardverplichting. Tickets voor volwassenen kosten €10,-, kinderen tot en met 17 jaar betalen €6,- per kaart. Kaarten zijn te koop via tickets.fcgroningen.nl. Supporters die in het bezit zijn van een geldig ticket kunnen met eigen vervoer afreizen naar Hannover. De wedstrijd wordt gespeeld in het Eilenriedestadion. Het omwisselpunt is bij het uitvak in Hannover. 
 
Voor het duel in Osnabrück op zaterdag 16 juli zijn in totaal 1.117 staanplaatsen en 283 zitplaatsen beschikbaar in het uitvak. FC-supporters kunnen vanaf heden kaarten kopen voor het uitvak van het Stadion an der Bremer Brücke via deze speciale link naar de ticketshop van de Duitse club. Het is voor FC-supporters enkel via de speciale link mogelijk om kaarten te kopen. Een staanplaats kost €5,- een zitplaats kost €10,-. Jeugd tot en met 14-jaar betaalt €5,- per zitplaats. Aftrap in Osnabrück staat zaterdag 16 juli gepland om 14.00 uur. Het stadion opent 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd de deuren.
 
30 juli in Euroborg
FC Groningen sluit de voorbereiding af met een duel in Euroborg. Op zaterdag 30 juli is het Spaanse Osasuna te gast, aftrap 16.00 uur. In eerste instantie is enkel de benedenste ring van het stadion geopend. Kaartverkoop gaat via de online ticketshop - tickets.fcgroningen.nl - en start op dinsdag 5 juli, 09.00 uur. Van die starttijd tot en met woensdag 6 juli 23.59 uur krijgen vijfjaarkaarthouders voorrang een plaats te claimen. Vanaf donderdag 7 juli 09.00 uur zijn huidige seizoenkaarthouders aan de beurt. De vrije verkoop start op dinsdag 12 juli, 09.00 uur. 

20220515GRONINGENCAMBUUR001

Laatste nieuws