string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kaartverkoopinformatie oefenduel met Arminia Bielefeld.

Maandag 31 augustus 2020 om 15:06

FC Groningen sluit de voorbereiding op het naderende Eredivisie-seizoen af met de oefenwedstrijd tegen Arminia Bielefeld. De Duitse Bundesligaclub is op zondag 6 september te gast in het Hitachi Capital Mobility Stadion. De aftrap is om 14.30 uur. Kaartverkoop voor deze wedstrijd start vanaf dinsdag 25 augustus en gaat wederom in categorieën.

De eerdere twee thuiswedstrijden in deze voorbereiding hebben laten zien dat onze FC-supporters een groot compliment verdienen. De fans hielden voldoende afstand van elkaar zowel op de tribunes, als bij de horeca-units en ook buiten het stadion.
 
Vertrouwen
Het is gezien de naderende start van de competitie van groot belang dat iedereen de discipline, zoals bij de afgelopen wedstrijden, volhoudt en te allen tijde de anderhalve meter onderlinge afstand bewaart. Met de ervaringen van de afgelopen thuiswedstrijden in het achterhoofd, heeft FC Groningen er alle vertrouwen in dat dit samen met de supporters gaat lukken! 
 
De kaartverkoop voor de oefenwedstrijd tegen Arminia Bielefeld verloopt uitsluitend online. Kaarten voor dit duel kosten 9 euro voor volwassenen en 5 euro voor jeugd tot en met 17 jaar. Deze toegangsprijzen liggen hoger dan bij eerdere oefenwedstrijden omdat het organiseren van oefenduels met publiek stevige kosten met zich meebrengt. Door extra veiligheids- en organisatiekosten leverden de twee oefenduels tot op heden een fors verlies op voor de club. Vanwege de hoge kosten blijft de Koeman Tribune voor deze wedstrijd gesloten en zijn alleen kaarten voor de Tonny van Leeuwen Tribune en Piet Fransen Tribune te koop.
 
Categorieën
De kaartverkoop gaat op relatienummer van de seizoenkaarthouder en verloopt in categorieën, waarbij de categorie voor vier seizoenkaarten of meer per huishouden vanwege onvoldoende belangstelling is komen te vervallen. Deze categorie wordt ingedeeld bij de groep met twee seizoenkaarthouders met twee verschillende relatienummers. Uiteraard geldt per categorie het percentage kaarten in relatie tot het totaal aantal seizoenkaarten, dus heeft iedere categorie evenveel kans een kaart te kopen. Kaarten zijn uitsluitend online te koop via: https://kaartverkoop.fcgroningen.nl/
 
Verkoopdata
 
* Dinsdag 25 augustus 09.00 uur tot en met woensdag 26 augustus 23.59 uur                      Vijfjaarkaarthouders

* Donderdag 27 augustus 09.00 uur tot en met vrijdag 28 augustus 23.59 uur          supporters uit hetzelfde huishouden met drie seizoenkaarten op drie verschillende relatienummers.

* Maandag 31 augustus 09.00 uur tot en met dinsdag 1 september 23.59 uur            supporters uit hetzelfde huishouden met twee seizoenkaarten op twee verschillende relatienummers en supporters uit hetzelfde huishouden met vier of meer seizoenkaarten op vier of meer verschillende relatienummers. 

* Woensdag 2 september 09.00 uur tot en met zondag 6 september 14.30 uur          supporters met één seizoenkaart per huishouden.
 
Seizoenkaarthouders met een plaats op de MIVA-tribune worden per e-mail benaderd en kunnen per e-mail een kaart kopen.
 
Anders dan anders
Supporters die niet uit hetzelfde huishouden komen, moeten minimaal anderhalve meter onderlinge afstand houden. Vanwege geldende coronaprotocollen verloopt het stadionbezoek anders dan gebruikelijk. Er wordt een gezondheidscheck gedaan bij de ingangen, er zijn hygiënische voorzorgsmaatregelen getroffen, er is signing aangebracht in het stadion en er is extra aandacht voor schoonmaak. Supporters dienen in en rond het stadion de aanwijzingen van FC Groningen-medewerkers op te volgen. Net als alle overige voetbalstadions in Nederland, is ook het Hitachi Capital Mobility Stadion vanaf het seizoen 2020/2021 volledig rookvrij.
 

_MG_7848

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’