Kaartverkoopinformatie aankomende zes wedstrijden

4 september 2014 / vandaag

De kaartverkoopinformatie voor de komende vijf officiële wedstrijden van FC Groningen en het oefenduel in Erfurt is beschikbaar. De verkoop voor het bekerduel in Barendrecht loopt tot en met ZONDAG 21 september.

FC Utrecht – FC Groningen (zondag 21 september, 16.45 uur)
Er reizen zondag 282 FC Groningen-fans af naar Stadion Galgenwaard. BVV Barendrecht – FC Groningen (KNVB-beker, woensdag 24 september, 20.00 uur)
De verkoop voor de autocombi is vrijdag 12 september gestart via deze website en in de FanCorner. Prijs is 10 euro. De reguliere verkoop voor de FanTour loopt eveneens via deze kanalen. Prijs is 34 euro voor busreis en toegangskaart. Uitwedstrijden kunnen uitsluitend bezocht worden door (Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen met een pas op de eigen naam.
De verkoop loopt tot en met zondag 21 september om 23.59 uur! FC Groningen – Willem II (zondag 28 september, 14.30 uur)
Vrije verkoop sinds vrijdag 12 september via deze website, de FanCorner en bij Primera/TicketBox. Prijzen vanaf 21 euro voor volwassenen. Jeugd vanaf 16 euro (uitsluitend online en in de FanCorner). Feyenoord – FC Groningen (zondag 5 oktober, 14.30 uur)
De verkoop voor de autocombi (maximaal 150) startte vrijdag 19 september via deze website en in de FanCorner. Prijs is 22,50 euro (inclusief parkeerkaart). De reguliere verkoop voor de FanTour begon eveneens op vrijdag 19 september. Prijs is 34 euro voor busreis en toegangskaart. Uitwedstrijden kunnen uitsluitend bezocht worden door (Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen met een pas op de eigen naam.
De verkoop loopt tot en met woensdag 1 oktober.

Rot Weiss Erfurt – FC Groningen (woensdag 8 oktober, 19.30 uur)
Voor deze oefenwedstrijd wordt door FC Groningen GEEN FanTour georganiseerd. De kaartverkoop voor het gastenvak (vakken 1 en 2) verloopt via de website van Rot Weiss Erfurt.
Kaarten in het staanvak kosten 6 euro (+1,50 euro administratiekosten) per stuk en kunnen online worden besteld. Voor het afrekenen is een creditcard of PayPal-account benodigd.
Klik hier om naar de site van RW Erfurt te gaan. FC Groningen – Excelsior (zondag 19 oktober, 16.45 uur)
Verkoop met (Seizoen)ClubCard van FC Groningen van vrijdag 19 september tot en met donderdag 2 oktober via deze website, de FanCorner en bij Primera/TicketBox. Twee kaarten per (S)CC.
Vrije verkoop vanaf vrijdag 3 oktober om 9.00 uur. Prijzen vanaf 21 euro voor volwassenen. Jeugd vanaf 16 euro (uitsluitend online en in de FanCorner).

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws