Kaartverkoopinfo Groningen-ADO

2 februari 2010

Gekochte kaarten voor het inhaalduel FC Groningen – ADO Den Haag blijven geldig voor woensdagavond 3 februari, aanvang 20.00 uur. Mochten kopers van losse kaarten niet kunnen op de inhaaldatum, kunnen deze uiterlijk woensdag om 17.00 uur worden geretourneerd bij de Supportersbalie.

Het aankoopbedrag van de losse kaarten wordt geretourneerd, minus de eventuele kosten die TicketBox heeft doorberekend. Het inleveren van losse kaarten is mogelijk tot uiterlijk woensdag 3 februari om 17.00 uur bij de Supportersbalie.

De situatie voor verkochte of gekochte kaarten via Seatwave (het voormalige Skelper) blijft woensdagavond gewoon van kracht zoals die voor dinsdagavond was.

Kaartverkoop hervat
De verkoop voor het duel FC Groningen – ADO Den Haag op de nieuwe datum, woensdag 3 februari om 20.00 uur, is gewoon hervat. De verkoop via internet en TicketBox loopt tot en met woensdag 3 februari om 17.00 uur. Om 18.30 uur gaan de kassa's en het stadion open. Woensdag om 20.00 uur begint de wedstrijd.

Per (Seizoen)ClubCard van FC Groningen kunnen via internet of TicketBox twee kaarten worden aangeschaft. Bij de kassa's zijn vanaf 18.30 kaarten te koop. Eén kaart per geldig legitimatiebewijs of (Seizoen)ClubCard van FC Groningen.

Laatste nieuws