Kaartverkoop resterende duels tot de winterstop

29 november 2012

Vrijdag 30 november om 9.00 uur start de voorverkoop van kaarten voor het uitduel met Feyenoord voor (Seizoen)ClubCardhouders met de vermelding 'Lid SV'. Ook de verkoop voor de andere vier duels voor de winterstop is gestart.

De verkoop voor de komende drie thuiswedstrijden en de komende twee uitwedstrijden loopt via de bekende voorverkoopkanalen. FC Groningen – Heracles Almelo (zondag 2 december, 14.30 uur)
Vrije verkoop van kaarten vrijdag 16 november gestart via internet, TicketBox en de Fanshop in Euroborg. Prijs: vanaf 18 euro voor Vak OO/PP. Verder zijn er losse kaarten (vanaf 21 euro) te verkrijgen voor alle tribunes en alle ingangen. Ajax – FC Groningen (zaterdag 8 december, 20.45 uur)
Verkoop voor (S)CC-houders van FC Groningen met vermelding ‘Lid SV’ op hun (S)CC. Prijs is 31 voor FanTour via internet en in Fanshop. Voorverkoop loopt tot en met donderdag 22 november. Vanaf vrijdag 23 november verkoop voor alle (S)CC-houders: BUS 33 euro en CAR 19 euro. FC Groningen – VVV-Venlo (zaterdag 15 december, 19.45 uur)
Verkoop voor (S)CC-houders van FC Groningen tot en met donderdag 29 november. Vrijdag 30 november om 9.00 uur start vrije verkoop via internet, TicketBox en de Fanshop in Euroborg. Prijs: vanaf 18 euro voor Vak OO/PP. Verder zijn er losse kaarten (vanaf 21 euro) te verkrijgen voor alle tribunes en alle ingangen. FC Groningen – Ajax (KNVB-beker, donderdag 20 december, 20.00 uur)
Klik voor alle informatie op de onderstaande link. Voorverkoop (S)CC-houders van FC Groningen vanaf vrijdag 23 november om 9.00 uur tot en met donderdag 29 november. Verkoop (S)CC-houders en personen met legitimatie drie noordelijke provincies vanaf vrijdag 30 november. Feyenoord – FC Groningen (zondag 23 december, 14.30 uur)
Voorverkoop voor (S)CC-houders van FC Groningen met vermelding ‘Lid SV’ op hun (S)CC. Prijs is 31 voor FanTour via internet en in Fanshop. Voorverkoop loopt tot en met donderdag 6 december. Vanaf vrijdag 7 december verkoop voor alle (S)CC-houders: BUS 34 euro en OPS 30 euro.

Laatste nieuws