string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kaartverkoop oefenduels met Werder en Lohne gestart.

Vrijdag 15 juli 2022 om 09:00

FC Groningen speelt in het weekend van zaterdag 23 juli en zondag 24 juli twee oefenwedstrijden tegen Duitse tegenstanders. Werder Bremen is op zaterdag 23 juli de tegenstander in Delmenhorst. Een dag later wordt geoefend tegen BW Lohne in Lohne. Voor beide duels zijn 400 tickets voor FC-supporters beschikbaar.

De wedstrijd tegen Werder Bremen wordt gespeeld in Delmenhorst en zaterdag 23 juli om 17.00 uur afgetrapt in Stadion Delmenhorst. In eerste instantie zou het duel niet toegankelijk zijn voor FC-supporters, maar na overleg tussen beide clubs en de lokale autoriteiten is het FC Groningen toch gelukt om 400 tickets beschikbaar te krijgen voor FC-supporters.
 
Ticketprijzen zijn door Werder Bremen gesteld op €15,- per stuk. Omwisselen is bij de toegang tot het uitvak in het stadion. FC-supporters kunnen op eigen vervoer afreizen naar Delmenhorst en parkeren in de omgeving van het sportpark.
 
Een dag na het duel met Werder (zondag 24 juli) is BW Lohne de tegenstander in Lohne, aftrap 13.00 uur. Ook hier is het FC Groningen na gesprekken gelukt om 400 kaarten beschikbaar te krijgen voor FC-supporters. FC-supporters kunnen op eigen vervoer afreizen richting het Heinz-Dettmer Stadion in Lohne. Tickets kosten €10,- per stuk.
 
De voorverkoop voor beide wedstrijden is vrijdag 15 juli om 09.00 uur gestart en loopt zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot donderdag 21 juli 23.59 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via tickets.fcgroningen.nl 

Veelerveen-14

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’