Kaartverkoop oefenduels Hannover en FC Emmen gestart

27 juni 2022

De kaartverkoop voor de oefenduels met Hannover 96 en FC Emmen is gestart. De tickets zijn te koop via de online ticketshop van FC Groningen. De wedstrijd tegen Hannover wordt op zaterdag 9 juli gespeeld in Hannover, het duel met Emmen wordt op zondag 17 juli gespeeld in Rolde. 

20220624LOPPERSUMGRONINGEN053

FC Groningen vertrekt volgende week voor een trainingskamp naar Duitsland. Het trainingskamp wordt op zaterdag 9 juli afgesloten met een wedstrijd tegen Hannover 96, uitkomend in de 2. Bundesliga. FC Groningen trapt om 14.00 uur af in het Eilenriedestadion.
 
De club heeft 470 tickets beschikbaar, waarvan 400 staplaatsen, voor FC-supporters. Kaarten zijn te koop via tickets.fcgroningen.nl. Er geldt een seizoenkaart-/clubcardverplichting. Tickets voor volwassenen kosten €10,-, kinderen tot en met 17 jaar betalen €6,- per kaart. Supporters die in het bezit zijn van een geldig ticket kunnen met eigen vervoer afreizen naar Hannover. Het omwisselpunt is bij het uitvak in Hannover.
 
De Trots van het Noorden oefent zondag 17 juli in Rolde tegen FC Emmen. Ook voor deze wedstrijd is de kaartverkoop gestart. Kaarten zijn te koop via tickets.fcgroningen.nl. Kaarten kosten €10,- voor volwassenen en €5,- voor jeugd tot en met 12 jaar. Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis naar binnen.
 
De eerstvolgende oefenwedstrijd deze voorbereidingsperiode is aanstaande zaterdag op het sportpark van amateurvereniging WWNA in Wenum-Wiesel, nabij Apeldoorn. De Griekse topclub PAOK Saloniki is de tegenstander, aftrap 15.30 uur. Er is geen voorverkoop, kaarten zijn zaterdag 2 juli aan de kassa’s van het sportcomplex te koop. Een toegangskaart kost voor volwassenen 10 euro per stuk. Voor kinderen tot en met 12 jaar wordt een prijs van 5 euro per kaartje gehanteerd. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang.
 
Supporters die de uitwedstrijd tegen VfL Osnabrück – gepland op zaterdag 16 juli, aftrap 14.00 uur in het Stadion an der Bremer Brücke – willen bezoeken kunnen kaarten kopen voor het uitvak via de ticketshop van de Duitse club. Enkel via deze speciale link zijn kaarten te koop voor FC-supporters.
 
Voor het duel in Osnabrück op zaterdag 16 juli zijn in totaal 1.117 staanplaatsen en 283 zitplaatsen beschikbaar in het uitvak. Een staanplaats kost €5,- een zitplaats kost €10,-. Jeugd tot en met 14-jaar betaalt €5,- per zitplaats. Aftrap in Osnabrück staat zaterdag 16 juli gepland om 14.00 uur. Het stadion opent 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd de deuren.

20220624LOPPERSUMGRONINGEN052

Laatste nieuws