Kaartverkoop oefenduel Heracles Almelo

24 juli 2020 / vandaag

FC Groningen speelt volgende week zaterdag – 1 augustus – de oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is begin deze week gestart en gaat in categorieën. De grootste groep FC-supporters heeft vandaag (vrijdag 24 juli) of aanstaande maandag de mogelijkheid een kaart aan te schaffen. 

De kaartverkoop voor de oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo verloopt uitsluitend online en gaat op relatienummer van de seizoenkaarthouder. Per relatienummer is het mogelijk om voor 5 euro één kaart te kopen die geplaceerd en niet overdraagbaar is. Alle seizoenkaarthouders hebben vorige week een mail ontvangen met de informatie in welke categorie ze zijn ingedeeld en op welke dag het mogelijk is een toegangsticket te kopen.
 
Afgelopen maandag startte de kaartverkoop uitsluitend voor jongeren onder de achttien jaar. Dinsdag waren de vijfjaarkaarthouders aan de beurt, van wie ruim de helft gebruik maakt van het recht de wedstrijd te bezoeken. De afgelopen dagen kregen seizoenkaarthouders uit één huishouden de mogelijkheid kaarten te kopen.
 
De grootste groep seizoenkaarthouders bestaat echter uit supporters met twee of één seizoenkaart(en) per huishouden. Vandaag (vrijdag 24 juli) is de verkoopdag voor huishoudens met twee seizoenkaarten op twee verschillende namen waarbij vanaf 09.00 uur twee tickets naast elkaar kunnen worden gekocht.
 
Maandag 27 juli kunnen seizoenkaarthouders met één relatienummer per huishouden vanaf 09.00 uur een ticket kopen. Zowel vandaag als maandag wordt er gewerkt met een SMS module. Dinsdag 28 juli kunnen seizoenkaarthouders die gebruikmaken van de minder valide plaatsen in het Hitachi Capital Mobility Stadion een kaart aanschaffen.
 
Supporters die niet uit hetzelfde huishouden komen, moeten minimaal anderhalve meter onderlinge afstand houden. Er is bij de kaartverkoop voor deze verkoopwijze gekozen omdat dit de beste manier is om zoveel mogelijk supporters evenveel kans te geven op een plaats in het Hitachi Capital Mobility Stadion.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws