Kaartverkoop komende vier Eredivisieduels FC Groningen

13 september 2021

Een uitverkochte Euroborg was zondagmiddag het strijdtoneel van de Derby van het Noorden. Het duel met sc Heerenveen eindigde in 1-1. FC Groningen speelt op woensdag 22 september haar volgende thuiswedstijd, met Vitesse als tegenstander. Aankomende zaterdag gaat de Trots van het Noorden op bezoek bij Willem II. De kaartverkoop voor deze duels is net als voor de uitwedstrijd tegen Ajax op zaterdag 25 september en het thuisduel met FC Twente op vrijdag 1 oktober in volle gang. 

Voor de thuisduels met Vitesse – volgende week woensdag 22 september om 20.00 uur – en FC Twente (vrijdag 1 oktober om 20.00 uur) zijn tickets zonder restricties van seizoen- of clubcard verkrijgbaar via tickets.fcgroningen.nl. Op dit moment mag Euroborg vanwege de huidige coronamaatregelen voor maximaal 2/3 van de totale capaciteit worden gevuld. Hierdoor zijn bijvoorbeeld diverse vakken op de Noordtribune al uitverkocht.
 
Uitwedstrijden
Seizoen- en clubcardhouders, die komende zaterdag (18 september) de Trots van het Noorden willen steunen in Tilburg – aftrap 18.45 uur – kunnen nog tot en met aankomende donderdag hun ticket aanschaffen voor bus of eigen vervoer. In totaal biedt het uitvak van Willem II ruimte voor 400 FC-supporters. Voor meer informatie klik hier.
 
FC Groningen gaat op zaterdag 25 september – aftrap 18.45 uur – op bezoek bij Ajax. Supporters die behoren tot de loyaliteitsgroep hebben vandaag (maandag 13 september) nog de mogelijkheid om een kaart met voorrang te bestellen. Onder de ‘Loyaliteitsgroep’ vallen de supporters die de afgelopen vijf jaar een seizoenkaart hebben gehad (inclusief dit jaar), in het seizoen 19/20 minimaal naar vijf uitwedstrijden zijn geweest en vijfjaarkaarthouders.
 
Stadionbezoek
Vanaf morgen (dinsdag 14 september) start de verkoop voor seizoen- en clubcardhouders. Tickets voor de uitwedstrijden kunnen net als bij de thuisduels worden aangeschaft via tickets.fcgroningen.nl
 
Na Ajax-uit staat op vrijdagavond 1 oktober de thuiswedstrijd met FC Twente op het programma, aftrap 20.00 uur. FC Groningen kijkt uit naar het spelen haar komende thuiswedstrijden in een wederom goed gevuld en sfeervol Euroborg en is de supporters die het stadion bezoeken en/of meereizen naar de uitwedstrijden zeer dankbaar voor alle steun.

20210912GRONINGENHEERENVEEN084

Laatste nieuws