string(9) "claudebot"

Kaartverkoop Jong Oranje van start.

Zaterdag 27 juni 2009 om 11:43

Jong Oranje opent het nieuwe interlandseizoen in Euroborg tegen Jong Engeland. De kaartverkoop voor dit oefenduel op dinsdag 11 augustus in Euroborg is gestart.

Jong Oranje speelt tegen Engeland voor het eerst onder leiding van de nieuwe coach Cor Pot. Hij is de opvolger van Foppe de Haan die het talententeam in 2006 en 2007 tweemaal naar de Europese titel onder 21 jaar leidde. Die laatste gewonnen finale werd gespeeld in Euroborg waar Jong Oranje glorieus de leeftijdsgenoten van Servië versloeg: 4-1.

Nu, ruim twee jaar na dato, moet een nieuwe lichting talenten Jong Oranje opnieuw naar de Europese eindronde leiden. De confrontatie met Engeland is het enige oefenduel dat de ploeg speelt voor het begin van de EK-kwalificatiereeks in september. Er wordt in Euroborg om 19.30 uur afgetrapt.

Let op: Euroborg is deze wedstrijd rookvrij! In het gehele stadion, inclusief de tribunes, geldt een rookverbod. Ook is het verboden vlaggen en spandoeken het stadion in te nemen.

Kaartverkoop
Kaarten voor Jong Oranje-Jong Engeland zijn in de vrije verkoop verkrijgbaar via TicketBox, KNVB.nl en fcgroningen.nl. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt 8 euro. Een plaats op de hoofdtribune kost 10 euro.

Groepskorting
Voor groepen, zoals scholen en verenigingen, geldt een speciaal actietarief. Wie met vijftien of meer personen de wedstrijd bezoekt, betaalt 5 euro voor een kaartje. Bestellingen kunnen worden geplaatst via e-mail: ticketing@fcgroningen.nl. Deze groepsactie geldt voor zowel jeugd als volwassenen.

Juniorclub FC Groningen
Ook alle leden van de Juniorclub FC Groningen kunnen tickets met een gereduceerd tarief kopen. Voor deze jeugdige fans geldt een toegangsprijs van 5 euro. Informatie en bestelling via e-mail: juniorclub@fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’