string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kaartverkoop FC Groningen-NEC (beker).

Vrijdag 27 november 2009 om 13:34

Voor het bekerduel met NEC (woensdag 23 december, 20.00 uur) in Euroborg kunnen twee kaarten per (Seizoen)ClubCard worden aangeschaft via deze website, in de Fanshop in Euroborg en bij TicketBox. Daarnaast is er verkoop op basis van legitimatie bij de Supportersbalie. Alle kaarten kosten 10 euro.

Van zaterdag 28 november tot en met vrijdag 11 december 2009 konden seizoenkaarthouders hun plekken opwaarderen met een reservering voor de KNVB-bekerwedstrijd tegen NEC. Na de hierboven genoemde periode verviel het recht van de seizoenkaarthouder om de eigen plaats terug te kopen.

Alle niet verkochte plaatsen zijn vanaf zaterdag 12 december 2009 om 9.00 uur in de losse verkoop voor 10 euro via internet, TicketBox en de Fanshop in Euroborg.

Verkoop met legitimatiebewijs
Sinds woensdag 16 december is er verkoop van kaarten op basis van geldige legitimatie bij de Supportersbalie in Euroborg. De balie is op werkdagen geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur en dinsdag 22 december tot 16.00 uur. De kassa’s van Euroborg gaan op woensdag 23 december open om 18.30 uur.

Nieuwe procedure terugkopen eigen plek
Na het opwaarderen geeft uw seizoenkaart toegang tot de wedstrijd. U ontving als seizoenkaarthouder via internet, na het opwaarderen, geen los ticket maar een bevestingsmail. Gelieve naast uw seizoenkaart deze bevestigingsmail mee te nemen naar het stadion.
Kocht u een kaart via Ticketbox dan ontvangt u een betalingsbewijs in de vorm van een ticket. Deze ticket is dus het betalingsbewijs en geeft geen toegang tot het stadion. Gelieve naast uw seizoenkaart dit betaalbewijs meenemen naar het stadion.

Gerelateerd nieuws.

12 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard