Danny Buijs vanmiddag te gast; Tickets online en bij de kassa

18 december 2016

Voor de wedstrijd FC Groningen – Go Ahead Eagles is er vrije verkoop! Dit kan zaterdagavond en zondag nog via deze website en zondag vanaf 13.00 uur bij de kassa's van het Noordlease Stadion.

Op vrijdag 2 december om 9.00 uur is de vrije verkoop voor deze wedstrijd gestart. Volwassenen betalen 21 euro per ticket voor deze wedstrijd en jeugd betaalt online 16 euro.

KOOP KAARTEN

Op de wedstrijddag, zondag 18 december, openen het stadion en de kassa’s om 13.00 uur. De wedstrijd vangt aan om 14.30 uur in het Noordlease Stadion.

Randprogramma
Voor de wedstrijd zijn vanaf 13.00 uur op het horecaplein de Junior Club van FC Groningen en de FanCorner aanwezig. Verder is er glühwein te koop voor de overdekte ingang van het stadion. Na afloop van de warming-up zal Danny Buijs op het veld worden geïnterviewd. De oud-speler van de FC is tegenwoordig trainer van Kozakken Boys.

Scheidsrechter
Bas Nijhuis is zondagmiddag scheidsrechter in het Noordlease Stadion. Hij zal worden geassisteerd door de heren Van de Ven, Schaap en Oostrom. Aanvang is 14.30 uur op zondagmiddag 14.30 uur. Bryan Linssen (FC Groningen) en Sander Duits (GA Eagles) zijn door schorsingen niet van de partij.

buijs-nevl-blijdschap2

Laatste nieuws