‘Kaartverkoop duel Oranje Leeuwinnen loopt nu al storm’

5 september 2017 / vandaag

In de 646ste nieuwsbrief namens directie en management van FC Groningen kijkt algemeen directeur Hans Nijland onder meer vooruit naar een nieuwe speelronde in de Eredivisie en naar de kaartverkoop van de WK-kwalificatiewedstrijd van de Oranje Leeuwinnen tegen Noorwegen in het Noordlease Stadion op dinsdag 24 oktober.

“Het afgelopen weekeinde lag alle voetbal-aandacht bij de kwalificatieduels voor het WK-voetbal in Rusland, volgende zomer. Voor het Nederlands Elftal, onder aanvoering van clubicoon Arjen Robben, wordt het nog een hele zware klus om de WK-eindronde te bereiken.”
 
Internationals
“FC Groningen heeft dezer dagen met name jeugdinternationals geleverd aan de diverse vertegenwoordigende elftallen. De enige A-international van dit moment is Mimoun Mahi, die met Marokko twee WK-kwalificatieduels afwerkt tegen Mali. Bij zijn debuut, afgelopen vrijdag, scoorde Mahi als invaller direct voor eigen publiek. Vanavond (dinsdag – red.) speelt Marokko in Mali.”
 
“Oussama Idrissi werd opgeroepen voor Jong Oranje, dat afgelopen vrijdag op De Vijverberg in Doetinchem met 1-1 gelijkspeelde tegen Jong Engeland. Idrissi was in dat duel invaller. Vanavond (dinsdag – red.) wordt in Schotland de volgende kwalificatiewedstrijd gespeeld. Beide duels zijn in het kader van de voorrondes van het EK onder-21.”
 
VVV-Venlo
“Vanaf vrijdag sluiten zowel Mimoun Mahi als Oussama Idrissi weer aan bij de eerste selectie, die zich voorbereidt op de vierde competitiewedstrijd van dit seizoen. Wij sluiten zondagmiddag om 16.45 uur de speelronde af met een thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Na twee spectaculaire doelpuntrijke thuisduels met sc Heerenveen en FC Utrecht willen we die lijn voortzetten tegen VVV, dat met twee overwinningen positief heeft verrast bij hun terugkeer in de Eredivisie.”
 
“De kaartverkoop voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo verloopt onder meer online via deze website. Zondag zullen de kassa’s en het Noordlease Stadion om 15.15 uur open gaan.”
 
Peter Jeltema
“Vanmiddag (dinsdag – red.) nemen we bij een interne bijeenkomst officieel afscheid van Peter Jeltema. Zoals bekend heeft hij na bijna twintig dienstjaren FC Groningen per 1 september verlaten. Vorige week kondigde de KNVB aan dat Jeltema in dienst treedt bij de voetbalbond als Beleidsmedewerker Voetbalontwikkeling Betaald Voetbal. Een prachtige nieuwe uitdaging voor hem en wij feliciteren Peter Jeltema van harte met deze nieuwe baan en wensen hem het allerbeste voor de toekomst.”
 
“Peter Jeltema zal in Zeist mogelijk bekende gezichten tegen het lijf gaan lopen. Gisteren (maandag – red.) werd namelijk de nieuwe Raad van Commissarissen van de KNVB geïnstalleerd. Voormalig Heracles-collega Jan Smit is de nieuwe voorzitter in Zeist en ex-trainer Han Berger en voormalig financieel directeur Erik Mulder van FC Groningen zijn beiden benoemd tot commissaris.”
 
Vrouwen-interland
“Vandaag (dinsdag – red.) om 12.00 uur is de online kaartverkoop gestart voor de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands vrouwenelftal tegen Noorwegen, op dinsdag 24 oktober in het Noordlease Stadion. Het wordt het eerste optreden van de populaire Oranje Leeuwinnen in eigen land, na hun deze zomer behaalde EK-titel. De verkoop voor het duel loopt nu al storm.”
 
“De prijs voor losse kaarten voor de kwalificatiewedstrijd van de Oranje-vrouwen is 10 euro. Groepen vanaf acht personen betalen 6 euro per ticket. Kaarten zijn online te bestellen via onsoranje.nl. Vanaf komende donderdag, 7 september, om 10.00 uur zijn er tevens tickets verkrijgbaar in de FanCorner van FC Groningen, die op werkdagen is geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.”
 
FC Groningen Trainingsdagen
“Vrijdag 22 september gaat de najaarseditie van de FC Groningen Trainingsdagen van start. Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar kunnen zich aanmelden om aan deze trainingsdagen deel te nemen. De deelnemende kinderen leren in zeven trainingen meer over profvoetbal en krijgen professionele trainingsstof onder leiding van gediplomeerde trainers. Ook onze eSporter Absalom Warkor is van de partij. Hij kan worden uitgedaagd voor een online potje FIFA-voetbal.”
 
“Daarnaast komt ook freestyle-voetballer Tom Vegter zijn kunsten vertonen. De trainingen vinden plaats bij het Indoor Soccer Centre in Groningen. Omdat er wordt gewerkt met maximaal 12 deelnemers per groep is er beperkt plaats. Wij raden belangstellenden aan om zich snel op te geven. Meer informatie en inschrijven kan via fcgroningen.nl/amateurconvenant.”
 
“Tot volgende week!”

Nederland-Noorwegen (dinsdag 24 oktober 2017, Noordlease Stadion, aanvang 19.00 uur)
Nederland-Noorwegen (dinsdag 24 oktober 2017, Noordlease Stadion, aanvang 19.00 uur)
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws