Kassa's om 10.45 uur open; volledig vrije verkoop

11 november 2018

Vandaag, zondag 11 november, speelt FC Groningen in het Hitachi Capital Mobility Stadion de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Het duel in de twaalfde speelronde van de Eredivisie begint al om 12.15 uur. Het stadion en de kassa’s gaan derhalve open om 10.45 uur. De ticketverkoop voor de derby van het noorden verloopt prima. Er zal zondagochtend wel kassaverkoop zijn. Er is volledig vrije verkoop van tickets.

De reguliere verkoop voor de wedstrijd tussen de aartsrivalen uit Groningen en Heerenveen loopt goed. Ook de businesskaarten op het Ereterras zijn uitverkocht. En daarnaast heeft sc Heerenveen het bezoekersvak met 1.100 kaarten volledig uitverkocht. Het Hitachi Capital Mobility Stadion is derhalve goed gevuld. De kassa’s gaan zondagochtend open om 10.45 uur. Tot die tijd is er verkoop online via deze website.
ONLINE TICKETVERKOOP
Scheidsrechter
De wedstrijd FC Groningen-sc Heerenveen staat zondagmiddag onder leiding van arbiter Jeroen Manschot. Hij zal worden geassisteerd door de heren Rogier Honig en Christian Dobre. Vierde official is Martin van den Kerkhof. De videoscheidsrechter (VAR) Sander van der Eijk wordt in Zeist terzijde gestaan door Mark Strijker.

Bied op gedragen en gesigneerde wedstrijdshirts!
Komende zondag 11 november vanaf de aftrap om 12.15 uur kunnen supporters tijdens de noordelijke derby bieden op het ultieme fan-item: een gedragen, ongewassen en gesigneerd wedstrijdshirt van jouw FC Groningen-held. De opbrengst van deze unieke veiling komt ten goede aan de opleiding van FC Groningen. Jonge talenten kunnen zich hierdoor verder ontwikkelen tot toekomstige eerste-elftalspelers. De veiling sluit exact vier dagen later op donderdagmiddag 15 november om 12.15 uur. Bieden? Ga naar www.matchwornshirt.com

Super Sunday
Sportliefhebbers die na afloop van de wedstrijd nog meer topsport willen beleven in Stad, kunnen de gang maken naar MartiniPlaza. Daar vindt vanaf 15.00 uur een unieke dubbel plaats van basketbal en volleybal. Om drie uur is de tip-off bij landskampioen Donar tegen Apollo uit Amsterdam. Om 18.00 uur is vervolgens de afslag bij landskampioen Abiant Lycurgus tegen Dynamo uit Apeldoorn. De verkoop voor deze twee wedstrijden loopt storm. Er zijn nog enkele tickets voor 14 euro online te koop via www.donar.nl

Super Sunday

Laatste nieuws