string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kaartverkoop Cambuur-uit start dinsdagochtend voor loyaliteitsgroep.

Maandag 22 augustus 2022 om 17:00

FC Groningen speelt zondag 11 september de uitwedstrijd in Leeuwarden tegen Cambuur, aftrap 14.30 uur. Supporters die horen bij de Loyaliteitsgroep kunnen vanaf dinsdag 23 augustus 09.00 uur een kaart kopen voor het uitvak. Supporters die aanstaande vrijdag mee willen naar Nijmegen voor het uitduel met N.E.C. kunnen tot woensdag 23.59 uur een kaart kopen. Voor de thuiswedstrijd van FC Groningen tegen Vitesse – zondag 4 september – geldt vrije verkoop. 

Cambuur-uit – gepland op zondag 11 september 14.30 uur – is één van de meest populaire uitwedstrijden van het seizoen. De bus van de Supportersvereniging was binnen een dag uitverkocht. Vanaf dinsdag zijn supporters die behoren tot de Loyaliteitsgroep aan de beurt. Zij hebben tot maandag 29 augustus 23.59 uur voorrang op het kopen van een ticket. Mochten er na die verkoopperiode nog tickets beschikbaar zijn start op dinsdag 30 augustus de verkoop voor seizoenkaart- en clubcardhouders. Er zijn in totaal 400 kaarten beschikbaar. Verkoop gaat via: https://tickets.fcgroningen.nl
 
Verkoopperiodes)
23-08-2022 09:00 t/m 29-08-2022 23:59: Loyaliteitsgroep*
30-08-2022 09:00 t/m 08-09-2022 23:59: Seizoen (SCC)- en ClubCardhouders (CC) 
* Onder de ‘Loyaliteitsgroep’ vallen de supporters die de afgelopen vijf jaar een seizoenkaart hebben gehad (inclusief dit jaar), in het seizoen 21/22 minimaal naar drie uitwedstrijden zijn geweest en vijfjaarkaarthouders.
 
N.E.C.-uit
De eerstvolgende wedstrijd van FC Groningen is aanstaande vrijdag uit bij N.E.C. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen vanaf tot aanstaande woensdag tickets kopen via https://tickets.fcgroningen.nl. In overleg met de commissie wedstrijdzaken van de Supportersvereniging (SV) is gekozen voor een alternatieve vervoersregeling naar Nijmegen zodat het gehele uitvak kan worden uitverkocht. Er zijn momenteel ruim 440 tickets van de 500 beschikbare kaarten verkocht.

De alternatieve vervoersregeling houdt in dat supporters met eigen vervoer kunnen afreizen naar een verzamelpunt in Heteren om daarna over te stappen op de pendelbus richting het Goffertstadion. Vanaf Heteren is het nog een klein half uur naar het stadion in Nijmegen. Supporters kunnen hun auto’s gratis parkeren op het verzamelpunt. De kosten die aan dit Eigen Vervoer(EV)-ticket zijn verbonden bedragen 25 euro. Meer informatie over het tot stand komen van deze vervoersregeling staat hier.
 
FC Groningen speelt op zondag 4 september om 16.45 uur de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Kaarten zijn eenvoudig en zonder restricties te bestellen via de online ticketshop: https://tickets.fcgroningen.nl.

sfeer-actie

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’