string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kaartverkoop bij Supportersbalie op basis van legitimatie.

Vrijdag 27 mei 2011 om 09:21

De kaartverkoop voor het duel van zondag verloopt vrijdag 27 mei (10.00 uur tot 17.00 uur) en zaterdag 28 mei (10.00 uur tot 15.00 uur) uitsluitend nog via de Supportersbalie in Euroborg. Per geldig legitimatiebewijs kan nog één ticket worden aangeschaft voor 17,50 euro per persoon. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig. Zondag zijn de kassa's gesloten! Directeur Hans Nijland geeft uitleg namens directie en management.

Beste FC-supporters,
Gisteravond hebben we bij ADO den Haag een desastreuze nederlaag geleden van 5-1. Zeker bij onze trouwe supporters doet dit pijn en komt deze nederlaag keihard aan. Voor de wedstrijd van aanstaande zondag gold, net als heel veel wedstrijden afgelopen seizoen, een vrije verkoop. Met andere woorden geen clubcard of legitimatieverplichting.
Op dit moment hebben wij nog circa 3.000 kaarten voor de losse verkoop. Het is logisch dat de ADO den Haag supporters proberen zoveel mogelijk in bezit van toegangskaarten te komen. Op zich is daar niets mis mee en is het volstrekt logisch dat wanneer het zo goed gaat met je club, je
je elftal achterna wilt reizen.
Echter, we lopen een risico dat in geval we de kaartverkoop op deze wijze doorzetten, de ADO den Haag supporters in willekeurige vakken, dus ook waar onze eigen supporters zitten, een ticket bemachtigen. Dit is een niet gewenste situatie. Vandaar dat wij hebben besloten alleen nog kaartverkoop te doen bij de supportersbalie in stadion Euroborg op basis van legitimatie. Per legitimatiebewijs kan er 1 kaart worden gekocht.
Wij hebben de directie van ADO den Haag correct over bovenstaande geïnformeerd en hopen op begrip van een ieder.
Hans Nijland

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’