string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kaartenmarkt FC Groningen gestart.

Donderdag 02 september 2010 om 17:50

Vandaag, maandag 6 september, is FC Groningen onder de noemer FC Groningen Kaartenmarkt gestart met de mogelijkheid voor seizoenkaarthouders om hun plek per wedstrijd te verkopen aan een andere (Seizoen)ClubCard-houder van FC Groningen.

Begin dit seizoen werd FC Groningen geconfronteerd met het feit dat Skelper/Seatwave per direct met een soortgelijke service stopte. Inmiddels heeft FC Groningen in het internetbedrijf TRES een nieuwe partij gevonden, die deze service aan supporters mogelijk zal maken. Diverse andere clubs in de Eredivisie maken reeds van de diensten van deze aanbieder gebruik.
De thuiswedstrijden van FC Groningen in het jaar 2010 zijn inmiddels geactiveerd voor de verkoop en aankoop van losse kaarten voor vakken die doorgaans uitverkocht zijn.
Een koper betaalt voor zijn kaartje de normale losse verkoopprijs voor het betreffende vak. De verkoper krijgt binnen drie weken 1/17e deel van de prijs van zijn seizoenkaart op zijn rekening gestort, indien de stoel ook daadwerkelijk is doorverkocht.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’