Kaartenactie Amateurconvenant FC Groningen groot succes

17 november 2011 / vandaag

Onderdeel van het Amateurconvenant zijn de kaartenacties voor de 154 aangesloten amateurverenigingen. Een aantal weken geleden is de contactpersoon van de vereniging benaderd om leden van de vereniging de kans te geven een competitiewedstrijd van FC Groningen te bezoeken.

De animo voor deze actie is erg groot. Zo groot dat we verenigingen met een groepsaanvraag  voor de wedstrijd van aankomende zondag tegen VVV Venlo inmiddels moeten teleurstellen.

Gezien het grote succes van de actie is de wedstrijd FC Groningen – RKC Waalwijk op zondag 5 februari 2012 toegevoegd. Hierbij geldt: We plaatsen de aanvragen op volgorde van binnenkomst. Wij raden u aan het definitieve aantal kaarten zo snel mogelijk aan te vragen. Dit kunt u doen met behulp van het antwoordformulier. Dit formulier is in het bezit van de contactpersoon. Amateurconvenant
Het amateurconvenant FC Groningen is in januari 2003 opgestart met de bedoeling om zowel de communicatie als de verstandhouding met de amateurclubs in de regio verbeteren. Gesteld kan worden dat we gedurende de seizoenen hierin geslaagd zijn en op dit moment onderhoudt FC Groningen een goed contact met de amateurverenigingen in de regio. Het amateurconvenant FC Groningen telt 154 deelnemende amateurverenigingen van Ameland tot aan Hoogeveen en van Veelerveen tot aan Harkema. Uit alle windstreken van het verzorgingsgebied van FC Groningen zijn amateurclubs nauw betrokken.

De deelnemende clubs ontvangen informatie over de FC Groningen in de vorm van presentatiegidsen en nieuwsbrieven en worden twee maal per seizoen uitgenodigd voor een themabijeenkomst. Daarnaast worden er talentendagen georganiseerd en kaartenacties die FC Groningen uitzet. Door de verbeterde contacten zijn de lijnen tussen amateurclub en de trots van het Noorden een stuk korter en weet men elkaar te vinden als daar aanleiding voor is. Zo komen amateurclubs  met regelmaat op bezoek in stadion Euroborg en laat de FC Groningen zich ook zien bij de amateurverenigingen. FC Groningen streeft erna om het amateurconvenant te verbeteren en dichtbij de clubs te staan. Om dit te bereiken zal er een afwisselend en aantrekkelijk programma aan activiteiten gecreëerd gaan worden. Hierbij worden succesvolle onderdelen als  themabijeenkomsten, nieuwsbrieven, regionale Talentendagen en aantrekkelijke kaartenacties voortgezet.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws