Junior Reporter Sander doet verslag van de wedstrijd.

Maandag 08 februari 2016 om 10:11

Het is zondagmiddag 7 februari wanneer Sander zich meldt bij Euroborg. Hij is die dag bij de wedstrijd FC Groningen-SC Cambuur aanwezig als Junior Reporter. Hij schreef een verslag van de wedstrijd, die kun je hieronder lezen.

1e helft
Nadat de tos gedaan was begon FC Groningen aan de aftrap.
Na 11 minuten viel de eerste goal; Michael de Leeuw schoot Groningen naar een 1-0 voorsprong.
Na 17 minuten was er een tweede grote kans voor De Leeuw, maar hij wist de voorzet niet te raken. Hierdoor rolde de bal langs het doel.
Hoesen ging er even bij zitten, maar kon vervolgens wel weer deelnemen aan de wedstrijd.
5 minuten voor rust was er nog een kans voor FC Groningen, maar de bal gaat er helaas niet in.
Ruststand: 1-0
2e helft
Na 4 minuten te hebben gespeeld in de 2e helft was er de eerste grote kans voor SC Cambuur.
Groningen begon sterk na de rust en creëerde ook een aantal kansen, maar helaas kwam er nog geen doelpunt uit.
Na 58 minuten deed Cambuur een wissel: Monteiro verliet het veld en Hiariej kwam erin. Ook verliet Van der Laan het veld. Rosheuvel nam zijn plaats in.
In de 62e minuut kwam Idrissi in het veld voor Hoesen.
Linssen kreeg in de 64e minuut een geweldige kans, maar helaas stuitte hij op de keeper. Een paar minuten later krijgt Linssen een gele kaart.
Idrissi krijgt in de 73e minuut een grote kans in een 1-op-1 situatie met de keeper van Cambuur. Die kans wordt niet benut, maar één minuut later weet hij wel te scoren via een afstandsschot.
In de 87e minuut heeft Cambuur nog een grote kans, maar Padt redt. Aan de andere kant van het veld heeft Antonia een minuut later nog een kans, maar die bal wordt van de doellijn gehaald.
Uitslag: 2-0
Beste speler
Bijzonderheden
Voor aanvang van de wedstrijd nam Tjaronn Chery afscheid van het Groningse publiek