Junior Club/GWB busreis naar de uitwedstrijden Feyenoord en AZ

18 september 2014 / vandaag

Heb jij altijd al een keer naar een uitwedstrijd van FC Groningen gewild, in een speciale Junior Club Bus? Dan hebben wij goed nieuws!

Bij de uitwedstrijden tegen Feyenoord en AZ reizen er bussen mee die speciaal gereserveerd zijn voor Junior Club/GWB leden. Sinds deze week is het mogelijk om je op te geven om mee te reizen met de Junior Club/GWB FanTour naar AZ, aanmelden voor de FanTour naar Feyenoord is al langer mogelijk, maar er zijn nog een aantal plekken vrij in de bus!

Junior Club leden kunnen zich aanmelden om met de FanTour mee te reizen (max. 3 personen per aanmelding, waarvan minimaal één begeleider van 18+). De kosten bedragen € 30,00 per persoon, dit is inclusief busreis, toegang tot het stadion en drinken/lekkers in de bus. De wedstrijd tegen Feyenoord wordt gespeeld op zondag 5 oktober 2014 en begint om 14.30 uur. Vertrektijd van de bussen is om 10.00 uur vanaf Euroborg. De uitwedstrijd tegen AZ wordt gespeeld op zaterdag 25 oktober 2014 om 19.45 uur.  Vertrektijd van de bussen is dan 16.15 uur. Klik hier om je op te geven voor de FanTour.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws