string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Junior Clubdag / Eurovoetbal niet buiten maar in stadion!

Vrijdag 10 juni 2011 om 09:23

Wegens de steeds verder uitbreidende bouwwerkzaamheden rondom stadion Euroborg, heeft de Junior Club besloten gehele Junior Clubdag binnen in het stadion op te bouwen. Voordeel hiervan is dat de dag geen hinder kan ondervinden van eventueel slecht weer.

Bezoekers van de Junior Clubdag kunnen vanaf 12.00 uur naar binnen via ingang 2. Deze ingang is gevestigd tussen de Euroborg wok en het Noorderpoort College. Hier is tevens de kassa gevestigd voor kaartverkoop (€ 4,00 per stuk) en afhaalkaarten. Vanaf 13.30 uur kunnen bezoekers vervolgens via ingang 1 de hoofdtribune betreden voor het bekijken van het programma op het veld en de openingswedstrijden van Eurovoetbal. Passe-partouthouders kunnen naar binnen via de hoofdingang om via die weg een plaats te zoeken op de hoofdtribune. Iedereen wordt verzocht om uiterlijk rond 14.30 uur plaats te nemen op de hoofdtribune.
Beide evenementen zijn met dezelfde kaart te bezoeken! Dus ook dagkaarthouders en paspartouthouders van Eurovoetbal kunnen het kinderevenement bezoeken en andersom!
Parkeren
Er kan tijdens het evenement geparkeerd worden op P1 (€ 1,40 per uur) of gratis op P3 (via de Bornholmstraat). Vanaf P3 wandelt u in 5 minuten richting stadion Euroborg. Fietsen mogen niet geparkeerd worden tegen de bouwhekken rondom stadion Euroborg. Er is gelegenheid om de fietsen te parkeren achter “de kolenmuur” aan de overkant van het Winschoterdiep.  
Overige informatie
Kinderen die lid zijn van de Junior Club kunnen een bon afhalen bij de Junior Clubstand waarmee ze gratis popcorn of een suikerspin kunnen krijgen. Ook krijgen zij hier een kleine attentie. Bij de kraam is er tevens kaartverkoop voor de bioscooppremiére van Cars 2 3D. Kinderen en ouders die elkaar hebben verloren in de drukte kunnen herenigd worden bij dit Meetingpoint.
 Let op! Er is geen pinautomaat aanwezig in en om het stadion!

Gerelateerd nieuws.

16 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard